Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола

...
Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола
Коментари Харесай

Десподов разкри защо ЦСКА разби с разлика тима на Капело

Решение на треньора на противника на ЦСКА в днешната контрола - Фабио Капело е помогнало доста за гръмката победа с 8:0 на " армейците " над китайския  Дзянсу Сунинг.

Нападателят, който записа хеттрик, призна, че противникът е играл с 10 души за последните 5 гола, като Капело не е поискал да вкара човек на мястото на изпъден.

" Сами си направихме мача елементарен. През първото полувреме отбелязахме три гола. Второто към този момент им изгониха човек, те не желаеха да пуснат нов, продължиха с 10 индивида и мачът стана по-лесен за нас. 

От моя страна имаше изненада. Не знам дали Фабио Капело в миналото е губил с подобен резултат. Радостно е за нас, че имаше въодушевление в играта ”, сподели Десподов, който похвали новото попълнение Роланд Алберг. 

“Като цяло Роланд е доста добър футболист, има я тази техника да ти я “набута ” сред бранителите. Пък и може да осъществя. Мисля, че ще се сработим с него.

Чувствам се добре. Не мога да кажа, че съм в топ форма. Надявам се до началото на сезона да вляза в топ форма и да направя мощен сезон ”, сподели Десподов през формалния уебсайт на клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР