Решение на съдия в Джорджия в петък, отказващо да дисквалифицира

...
Решение на съдия в Джорджия в петък, отказващо да дисквалифицира
Коментари Харесай

Какво следва в делото на Тръмп за намеса в изборите в Джорджия, след като съдията позволи на прокурор Фани Уилис да остане по делото

Решение на арбитър в Джорджия в петък, отказващо да дисквалифицира окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис от делото й за интервенция в изборите против някогашния Президентът Доналд Тръмп и неговите съобвиняеми на съображение спор на ползи биха могли да разрешат на прокуратурата да се върне на верния път и бързо, само че има евентуални спънки.

Една евентуална спънка беше отстранена в петък следобяд, когато Уилис одобри оставката на Нейтън Уейд, специфичния прокурор, който тя назначи да води делото. Съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи сподели в решението си в петък, че или Уилис и нейният офис, или Уейд би трябвало да изоставен делото, откакто са открили, че сантименталната й връзка с Уейд е довела до „ тип на ирелевантност “.

Уейд подаде оставката си по-късно в петък и сподели, че подава оставка частично „ с цел да придвижи този случай допустимо най-бързо. "  

Ако Уилис се съгласи да се отдръпна от делото, Прокуратурата ще би трябвало да наме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР