Републиканците в Камарата на представителите гласуваха във вторник за импийчмънт

...
Републиканците в Камарата на представителите гласуваха във вторник за импийчмънт
Коментари Харесай

Републиканската партия на Камарата на представителите отстранява секретаря на DHS Алехандро Майоркас — само за да помогне на Тръмп

Републиканците в Камарата на представителите гласоподаваха във вторник за импийчмънт на секретаря по вътрешната сигурност Алехандро Майоркас — не по някаква законна причина, а тъй като в действителност желаят да оказват помощ на Доналд Тръмп да наподобява твърдо по въпросите на имиграцията преди президентските избори през ноември.

Окончателният избор беше 214 против 213. Шепа републиканци се причислиха към всички демократи в опълчването на напъните: представители Кен Бък (Колорадо), Том МакКлинток (Калифорния) и Майк Галахър (Уисконсин).

Говорителят Майк Джонсън (R-La.) се опита да повдигне импийчмънт на Майоркас предходната седмица, само че той обърка математиката и не му доближи един глас, с цел да го направи. Той организира гласуването още веднъж във вторник, когато знаеше, че водачът на болшинството Стив Скализ (R-La.) ще се върне в града, откакто получи лекуване за рак и ще може да обезпечи спомагателен глас на Републиканската партия.

Републиканската партия упрекват Майоркас в „ тенденциозен “ отка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР