Републиканци за България води разговори с няколко политически формации, след

...
Републиканци за България води разговори с няколко политически формации, след
Коментари Харесай

Цветанов: Водим разговори за коалиция с няколко партии, сред които и ``КОД`` |

" Републиканци за България " води диалози с няколко политически обединения, след които е и КОД, чийто водач е Петър Москов. Ще се явим на изборите в обединения, само че това ще стане ясно след привършване на всички диалози, както и кои други политически обединения биха влезли нея. 

Това заяви пред БНТ лидерът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

" Ние не желаеме да вършим леви политики с десни цели. Ние желаеме да вършим десни политики с десни цели, тъй като знаем, че това е просперитетът и бъдещето. Защото знаем, че когато има дясно ръководство, данъчната политика би трябвало да бъде тази, която имаме през днешния ден ", сподели още той.

Всяка една партия постоянно е склонна да упреква съперника си, че купува гласове или прави действия, несъвместими със закона, сподели Цветанов за думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че Движение за права и свободи и ГЕРБ се готвят да купуват гласове на идните избори.

По думите му служебното държавно управление би трябвало да си извърши уговорката и да подсигурява честността на изборния развой. Цветанов беше безапелационен: " който приказва и твърди сходни неща, би трябвало да има съответните доказателства ". Силата на правоохранителната система е. когато може да противодейства, а не когато върви след действието.

Цветан Цветанов прикани гласоподавателите да отидат да гласоподават, тъй като единствено високата изборна интензивност може да се опълчи на купените гласове. В последните години изборната интензивност понижава и тъкмо поради това твърдите ядра, които имат систематичните партии могат да разчитат на тях, а новосъздадените партии се провалиха и делегитимираха Народното събрание. 

Лидерът на " Републиканци за България " съобщи, че ГЕРБ в никакъв случай не е управлявала, когато са се провеждали парламентарни избори. През април ГЕРБ приключваше мандата си. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР