Републиканци за България ще настояват часовете по физическо възпитание да

...
Републиканци за България ще настояват часовете по физическо възпитание да
Коментари Харесай

``Републиканци за България`` настояват часовете по физическо възпитание да се увеличат двойно |

" Републиканци за България " ще упорстват часовете по физическо образование да се усилят двойно, тъй като нацията затлъстява и води затънал метод на живот, а единствено 10% от хората спортуват ".

Това споделиха на среща със спортната общност в Димитровград ръководителят на партията Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев.

" Допълнителните часове за спорт и физкултура би трябвало да са преди или след постоянните часове, с цел да не се разпокъсва образователният развой. Крайно време е да се спре разточителното строителство на огромни спортни зали, които стоят заключени и неизползвани ", сподели Вълнев.

Според него политиката е заробила спорта и той е част от раздаването и харченето на публични средства през прозореца на джипката.

Хората не вървят да спортуват в огромните спортни уреди. Необходими са голям брой дребни, само че използваеми и действително работещи спортни зали, уверени са представителите на " Републиканци за България ".

Те подариха топки на детския волейболен тим на Димитровград. Срещата беше проведена от дългогодишния волейболен играч и треньор Петър Ташев, който е шести в кандидатската листа за Хасково.

По-късно дружно с претендентите за народни представители от 29 МИР-Хасково Радостина Циркова, както и Цветанов и Вълнев се срещнаха с хората от град Меричлери.

" Гласувайте за тези политически партии, които имат очи и съвест да застанат пред вас, както и да изслушат проблемите ви ", сподели Цветанов. Той посочи, че единствено в случай че има ясни правила и правда ще могат да се възродят българските села и дребните обитаеми места.

" Аз съм от Хасково, обичам целия район и когато бъда определена за депутат, ще работя за хората и от дребните обитаеми места. Като гласоподавател съм се разочаровала доста пъти от политици, които откакто ги изберат хората не им виждат очите повече ", заяви Радостина Циркова и добави, че е доста значимо хората в листите да са качествени, образовани и млади.

Избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР