Републиканци за България ще направи писмено предложение към всички парламентарно

...
Републиканци за България ще направи писмено предложение към всички парламентарно
Коментари Харесай

Републиканци за България: Призоваваме всички парламентарни сили да дадат възможност за делегирани бюджети на малките населени места

Републиканци за България ще направи документално предложение към всички парламентарно показани партии да плануват в актуализацията на Закона за държавния бюджет, увеличение бюджетите на общините. Целта е да се даде  опция за въвеждане на делегирани бюджети за дребните обитаеми места, което ще разбие открития средновековен модел в огромна част от тях. Това сподели ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на работна среща на партията. Той напомни, че в своята управническа стратегия още през миналата година Политическа партия „ Републиканци за България “ планува делегирани бюджети за дребните обитаеми места, в размер на 10 000 лв..

Републиканци за България събира разнообразие от съидейници от разнообразни етноси, специалности и експертиза, които желаят да създадат България едно положително място за живеене.

„ Има доста нови хора, които се причисляват към плана. Искаме Републиканци за България да е партия във формата на същинска национална партия, с цел да може да отстояваме правилата на хората и да отхвърлим популизма, който е обхванал и политическата класа, и медийното пространство “, посочи ръководителят на партията.



Общо бе разочарованието, че в никакъв случай в Народното събрание политическото равнище не е било толкоз ниско и бе припомнено, че държавно управление, което ръководи от шест месеца към момента няма управническа стратегия, не съумя да подпише съглашение с Европейска комисия за новия програмен интервал, който стартира на 1 януари 2021г., не обезпечи средства по Плана за възобновяване и резистентност. Това несъмнено са проблеми наследени от ръководството на ГЕРБ, които ръководещата коалиция подцени и трайно неглижира.

Мнението на координаторите на партията е, че предстоят тежки месеци и тематиките, които ще излизат на дневен ред са по какъв начин хората ще оцеляват.

В другите области на страната проблемите са доста и се задълбочават от ден на ден, а на централно равнище никой не се интересува от тях, нито на равнище парламент, нито на равнище държавно управление и това би трябвало да се промени доста скоро.



Актуализация на бюджета, по всяка възможност ще има, само че „ антикризисните “ ограничения ще са по-скоро проинфлационни, а хората, които нямат опция да употребяват парно или не имат коли, няма по какъв начин да се възползват от предоставяната поддръжка.

Евроатлантическите и десни полезности, за които първоначално приказваме в този момент са още по-актуални в подтекста на войната в Украйна, а страната ни сега е на ръба на цивилизационен избор – България в Европа, или България в Евразия, разясниха присъстващи на срещата.

Форумът препотвърди съдружното съглашение с КОД в Национално обединяване на десницата. Наред с това двамата съпредседатели на обединяването в лицето на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и доктор Петър Москов да търсят разговор за основаването на необятна проевропейска коалиция, формирана от разнообразни политически сили и цивилен обединения, изповядващи същите полезности и отстоявали през годините кардинални позиции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР