Републиканският кандидат за президент Ники Хейли каза в петък, че

...
Републиканският кандидат за президент Ники Хейли каза в петък, че
Коментари Харесай

Ники Хейли казва, че „неразумният“ Тръмп е трябвало да се откаже от натиска на RNC да го обяви за номиниран за 2024 г.

Републиканският претендент за президент Ники Хейли сподели в петък, че един „ изцяло разтревожен “ някогашен президент Тръмп е бил заставен да отстъпи оказвайки напън върху RNC да го уточни като хипотетичен претендент, защото отблъскването беше толкоз трагично.

RNC трябваше да прегледа резолюция тази седмица, която щеше да разгласи Тръмп за хипотетичен претендент на партията претендент за президент, в случай че бъде утвърден. Въпреки това Тръмп сподели в четвъртък по Truth Social, че не желае процесът да върви по този метод и по-скоро да се реши в урните.

Това пристигна по петите на ръководителя на RNC Рона Макданиел, която сподели, че Хейли би трябвало да се откаже и партията би трябвало да се сплоти към Тръмп, с цел да победи президента Байдън през ноември.

Хейли сподели, че е споделила на Макданиел какъв брой е „ разочарована “ от тази позиция и упрекна Тръмп, че е избухнал в победната си тирада след вторник вечерта Първични в Ню Хемпшир. Тя също се отхвърли от опасността му да забрани дон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР