Републиканските щати взеха крути мерки срещу фалшификациите, но гласуването по

...
Републиканските щати взеха крути мерки срещу фалшификациите, но гласуването по
Коментари Харесай

Готови ли са американските гробища за междинните избори утре?

Републиканските щати взеха крути ограничения против фалшификациите, само че гласуването по пощата въпреки всичко остана

Последните президентски избори в Америка можеха да влязат в Книгата на върховете Гинес, в случай че там бяха решили да ги включат в класациите си. На тях, благодарение на голямо количество умряли от дълго време американци, някои от които на по 200 години, беше свален републиканския президент Тръмп и победиха либерал-глобалиста Джо Байдън и неговата Демократическа партия, която оглави и двете камари на Конгреса.

Данните за мъртвите гласоподаватели, за методите, по които са били подправяни гласове, за присъединяване на американското посолство в Рим, и на компютри, конфигурирани в американска военна база в Германия, бяха задоволително доста, с цел да изплашен политическата класа и правосъдната система в Съединени американски щати. В Италия се появи даже очевидец IT експерт, подготвен да даде показания, който изиска протекция от италианската страна, тъй като се притесняваше за живота си, откакто се е съгласил да взе участие в аферата с американските избори.

Появата на вота на мъртъвците от гробищата пък се дължеше на опцията да се гласоподава по пощата – алтернатива, която се оказа съвсем неконтролируема и безредна. Но никой не се нуждаеше нито от показанията на италианеца, нито от следствие на случилото се в Рим и Германия, нито от разкриване по какъв начин се е стигнало до мъртвите гласоподаватели.

Наместо правосъдно следствие на метода, по който са протекли изборите, новата власт на Америка се зае да си разчиства сметките с Тръмп и консервативните му поддръжници.

Бяха формирани стотици каузи против участниците в митинга на Капитолия на 6 януари 2021 година. По медиите, близки до новата власт, отпред със Си Ен Ен, течаха апели към децата да предават родителите си, в случай че знаят, че са взели участие в този митинг. В стратегиите постоянно се излъчваха репортажи за такива дребни предателчета павликморозовчета, пратили бащите си в пандиза. Много от тях и досега гният там.

Контролираните от либерал-глобалистите мултинационални корпорации също дадоха своя дан за потъпкването на истината и особеното мнение. Социалните мрежи, главно Туитър, Facebook и Ютюб, бяха впрегнати да запушват устата на всеки, дръзнал да разгласява нещо за фалшификациите. Стигна се до такава степен Туитър да блокира профила на към момента настоящ американски президент – нечувано действие за демократична страна.

Хиляди консуматори непрекъснато бяха наказвани за избрани периоди, а на доста от тях профилите им даже закривани, единствено тъй като си бяха разрешили да се усъмняват в честността на американските избори. Google настрои логаритмите си, с цел да потъпкват всяка медия, която реши да написа почтено по случая.

Седмици наред и Флагман.бг бе измежду пострадалите, чиито резултати бяха сбутвани надалеч обратно в резултатите на търсачката, тъй като коректно отразяваше протичащото се в „ най-голямата народна власт в света “.

Комисия в Конгреса пък бе натоварена да проверява „ присъединяване на Тръмп “ в безредиците на 6 януари и възможен негов „ опит за държавен прелом “. И въпреки досега обвиняване против някогашния президент да не е повдигано, правосъдната система непрекъснато размахва името му. Бе юридически обиск в неговата резиденция, откъдето бяха иззети десетки документи, бяха му пращани неколцина призовки за разпит. Надеждата бе това да стресне гласоподавателите и те да се дистанцират от Републиканската партия, и изключително от ядрото към Тръмп, като нещо токсично и доста рисково.

Демократите на Байдън, несъмнено, на драго сърце биха създали и доста повече, да вземем за пример смяна в изборния закон, която да ограничи опцията на консервативни сили да се доберат до власт. Но Америка не е унитарна страна, а федералната ѝ конструкция не разрешава такива бързи и ефикасни диктаторски решения.

Щатите, ръководени от републикански губернатори да вземем за пример, а те са 28 от 50, стреснати след изборната вакханалия преди две години, взеха съществени ограничения да лимитират гласуването по пощата и да слагат под непоколебим надзор изборния развой като цяло. Това, естествено, е половинчата мярка, доколкото в щатите, ръководени от демократи, се чака всичко да си е както досега. Но е въпреки всичко сериозна крачка против изборните либерал-глобалистки фалшификации.

Поради това за частичните избори на следващия ден Демократическата партия на Съединени американски щати няма безспорната увереност, че ще победи, както бе през 2020-та. А и техните дейности досега доведоха до това, че поддръжката за републиканците и за Тръмп измежду американците единствено нарастна. Особено на фона на сенилния Байдън той наподобява като рицар на бял кон.

Неслучайно сподвижниците на Тръмп чакат, че в границите на две седмици след междинните избори той може да разгласи решението си да се кандидатира за президент на Съединените американски щати на изборите след две години. Все отново някогашният президент към този момент не е взел дефинитивно решение, а и всичко може да се промени, изключително в случай че оповестяването на крайните резултати в изборите в този момент бъде отсрочено заради наново броене.
 Карикатура на Дейвид Паркинс, представяща
нормалния свят като нещо сиво и оградено зад дебели стени. На процедура глобалистите
скочиха толкоз надалеч в крайно-лявото, че трансфораха своите визии и тези на
консерваторите в Америка (а оттова и по целия свят) като две напълно разнообразни вселени,
които наподобяват изцяло несъвместими
Много политически наблюдаващи обичат да показват, че постоянно при междинните избори в Америка е побеждавала партията, която е в съпротива на настоящия президент. Само че това се е случвало в естествена конюнктура, когато и двете съществени политически сили оттатък Океана, са имали сходни визии по множеството проблеми (особено международните) и са се отличавали единствено в някои способи за използване на съответни политики за решаването им.

Сегашният случай не е подобен. Докато републиканците в най-общи черти резервираха демократично-консервативния си дух от предишното, Демократическата партия на Америка направи мощен скок в крайнолевия набор, където се е центрирал международният либерал-глобализъм. Нейната политика към този момент не е ориентирана към строго американските ползи, а към пробутване на задачите на глобализма.

Обяснени в резюме, съгласно основополагащия труд на днешния идеолог на придвижването Клаус Шваб – „ Голямото нулиране “, те включват размиване на обществата в страните до пихтиести маси, следващо обезличаване на обособените страни, и в последна сметка закриването им, с цел да се получи свят, ръководен от единно диктаторско държавно управление, подпомагано от транснационалните корпорации. Идеята наподобява утопична и неосъществима, само че демократите настойчиво работят за нейното реализиране.

Затова при ръководството им границите на Съединени американски щати, а и на всички техни присъдружни страни, бяха и са необятно отворени за всевъзможни мигранти, които са поискали да влязат; просветителната система се изпъстри с джендърно образование, предлагащо на децата промяна на пола даже преди пубертета, а другите локдауни в последно време бяха употребявани за прочистването на терена от дребни играчи и усилване въздействието на обичаните им корпорации.

Именно по тази причина приказваме не за елементарни избори (пък било то и междинни), които водят до козметични промени, а за избор, който е в положение да извърши промяна на цялата политическа система, даже на държавния строй. За задачата на републиканците им би трябвало да победят в конкуренцията за Камарата на представителите, и да получат единствено едно място в Сената, с цел да са отпред.

В момента демократите управляват Сената с 50 на 50 от депутатите, само че разполагат с решаващия глас на вицепрезидентката Камала Харис. Предсрочното гласоподаване по пощата, изключително в либерал-глобалистките щати, е към този момент в разгара си. Не би било по никакъв начин чудно, в случай че там – по одобрен към този момент ред – трескаво са впрегнати в изборите и всички налични гробища.

Републиканците даже не крият, че са изпълнени с готовност да отмъщават и към този момент се готвят да изискат импийчмънт на президента Байдън. Законовите благоприятни условия това да се случи в действителност са прекомерно малко, само че даже сгодния случай да го размотават по правосъдните инстанции, радва сърцата им.

Байдън на собствен ред пък назова последователите на Тръмп „ опасност за демокрацията “. Но по-често президентът на Съединени американски щати може да бъде чут да приказва несвързано, и даже чисти нелепости, тъй като възрастта и напрежението на президентския пост, наподобява, са засилили процесите на деменция.

С подобен президент, който либерал-глобалистите в миналото преднамерено си избраха, с цел да не им се спънка в постигането на крайната цел, разказана от Шваб, успеха на изборите на следващия ден, при хипотезата, че в половината щати няма да може да се реализира имитация, ще им се получи мъчно.

Само за последните няколко седмици Байдън сподели по време на протест във Флорида, че е встъпил в служба като държавен глава това лято, че войната на Русия е против Ирак, а не против Украйна, че синът му починал по време на бойни дейности в Ирак, а той в действителност умря от рак.
 Сенилността на Байдън се трансформира за неговите настойници през днешния ден в камък на
шията, който ги тегли към бездната
Към всичко това в Америка има и още един неестествен обществен проблем, довел до разлом сред двете партии и самото общество – расовата доктрина, преподавана в учебните заведения в либерал-глобалистките щати. Според нея белите хора са потисници по дифолт, поради което би трябвало да се разкайват пред афро- американците цялостен живот.

На доста места, изключително в мултинационалните корпорации, тази тематика докара до гротескни произшествия, при които бели чиновници бяха принуждавани да клякат пред своите тъмнокожи сътрудници и да им се извиняват. А Киноакадемията, раздаваща премиите „ Оскар “, вкара собствен либерал-глобалистки конспект, по който би трябвало да се снимат филми, с цел да бъдат допускани до номинация. В тях най-малко един от основните герои, и избран % от снимачния екип, би трябвало да са тъмнокожи или най-малко да принадлежат към друга раса, друга от европидната; във кино лентата по опция би трябвало да е застъпена и ЛГБТ тематиката.

Което докара до безумни произведения, като прожектирания и у нас наскоро „ Амстердам “, където тъмнокож боец по време на Първата международна война оглавява протест, всички му се възхищават, а неговият пълководец даже му се подчинява. По-късно афроамериканецът се връща в Америка през същата 33-та година, където става почитан юрист. Напълно немислими неща за 1933 година от историческа позиция, само че изцяло вписващи се в новия либерал-глобалистки канон на Холивуд.

Целият този либерал-глобалистки цирк дотолкоз е опънал нервите на всички, че някои републиканци потеглиха по пътя на престъпността в навечерието на междинните избори. Върхушката в Демократическата партия се пробва сега да изобрази случая със брачна половинка на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси – Пол Пелоси, като част от огромен републикански скрит план за убийството на госпожа Пелоси.
 Дейвид Депепи атакува Пол Пелоси в дома му и едвам не го уби
Разбира се, предизборната борба има и своите типичен очертания. Демократи и републиканци спорят остро за тавана на държавния дълг, което е отколешна американска тематика.

На фона на протичащото се в Европа, където за първи път от доста години редица страни изпитват съществени опасения дали ще имат задоволително горива за зимата, времената на Тръмп, белязани от коронакризата, наподобяват даже умерени и спокойни.

Съединени американски щати на Байдън смятаха да пренасочат освободения от Русия пазар на горива към себе си, отвориха и някои запаси, само че в последна сметка трябваше за първи път публично да разгласят, посредством новата прессекретарка на Белия дом Карин Жан-Пиер (която в унисон с либерал-глобалисткия конспект е тъмнокожа), че в личната им страна има дефицит на горива, а цените са блъснали тавана.

Така или другояче демократите към този момент губят вяра, че ще съумеят да запазят болшинство даже в Сената. Да не приказваме за Камарата на представителите. Много наблюдаващи чакат, че републиканците имат късмет да получат до 54 места в Сената, което ще им даде мощно болшинство.

Ако пък в долната камара завоюват 30-35 места, представителството на републиканците в Конгреса ще стане най-голямото за последните 90 години. Това е времето след Голямата меланхолия, разтресла в миналото целия свят и довела фашизма в Германия на власт.

Днес се намираме в друго сходно време, в което светът още веднъж може да се преобърне – за положително или за зло.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР