Републиканецът Доналд Тръмп, кандидат за президентските избори в САЩ през

...
Републиканецът Доналд Тръмп, кандидат за президентските избори в САЩ през
Коментари Харесай

Тръмп се сравни с Нелсън Мандела, обяви съдия по едно от делата си за шарлатанин

Републиканецът Доналд Тръмп, претендент за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, се съпостави с Нелсън Мандела, предизвиквайки остри рецензии от страна на лагера на Байдън, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

През миналата година някогашният президент беше упрекнат по четири каузи, като всички те го излагат на риск от отнемане от независимост. Наред с други неща, той е упрекнат в образуване на съмнителни заплащания на порнозвезда по дело, което ще стартира на 15 април.

Тръмп постоянно атакува съдията, който ще управлява този развой, в отговор на което магистратът Хуан Мерчан му наложи ограничавания в изявленията. Вчера Тръмп напомни тези ограничавания в пост своята обществена мрежа " Трут соушъл ", в който сподели, че съдията, че " нарушава закона и конституцията ".

" Ако този изцяло привързан самозванец желае да ме вкара в пандиза за това, че съм споделил най-очевидни истини, на драго сърце ще се трансформира в актуалния Нелсън Мандела - това би било огромна чест ", сподели Тръмп.

Няколко дни по-рано републиканецът разгласява подправена схема от правосъдно съвещание, само че която той седи до Исус Христос.

Екипът на президента Джо Байдън, който се бори за преизбиране, разкритикува това. " Толкова сте тесногръд, че се сравнявате с Исус Христос или с Нелсън Мандела в границите на малко повече от седмица ", разяснява говорителката на екипа на Байдън - Жасмин Харис.

По другите каузи Тръмп е упрекнат в опит да обърне резултатите от президентските избори през 2020 година, както и в повърхностно боравене със секретни документи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР