Репортерката Радиана Божикова успя да хвърли в смут скандалния режисьор

...
Репортерката Радиана Божикова успя да хвърли в смут скандалния режисьор
Коментари Харесай

Красива родна репортерка хвърли в шаш скандалния режисьор Ейбъл Ферара с порно въпрос

Репортерката Радиана Божикова съумя да хвърли в ужас скандалния режисьор Ейбъл Ферара по време на изявление с него за bTV. Режисьорът, който беше у нас в границите на „ София филм фест “, си глътна граматиката на въпрос, обвързван със сниман от него доста от дълго време порнофилм.

„ Вярно ли е, че сте заплатил на мъж да прави секс със личната ви другарка, с цел да заснемете този филм “, попита репортерката.

„ Чакай, чакай... Това записваш ли го? Снимаш ли? “, сепна се създателят на „ Лошият лейтенант “ и „ Кралят на Ню Йорк “ и стартира да се оглежда нервно.

„ Извини ме за въпроса, аз желаех единствено... “, потегли да изяснява тя.

„ Няма проблем, просто желаех да съм сигурен, че разбирам вярно въпроса. Момчета, вие разбрахте ли въпроса? “, обърна се той към служащите зад кадър.

„ Нека го кажа по този начин – актрисите в този филм не бяха професионални порно актриси. Не бих споделил, че ми бяха гаджета, само че ние бяхме група хора и аз бях един от тези, който реши да направи тъкмо това – да заснемем филм “, изясни Ферара.

„ Значи не е била ваша другарка? “, продължи да упорства нашенката.

„ Тя беше жена, какво значение има дали ми е била гадже? Плащаше ѝ се, тъй че... Ние правехме порно филм. И аз направих същото – правик секс пред камерата. Това беше. Има доста тънка граница сред употреба в порнографията и метода да се опиташ да изразиш двама души, които вършат обич по доста същински метод. Момчета, помагайте с това! “, обърна се отново той към сътрудниците.

Режисьорът, обаче, беше безапелационен, че в никакъв случай не е карал някого да прави нещо, което не е желал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР