Репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова може да остана

...
Репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова може да остана
Коментари Харесай

Изхвърлят Ева Веселинова от Господарите

Репортерката на "Господари на ефира " Ева Веселинова може да остана без работа, разбра само Hotnews.bg. Официалната версия на русокоската, която сякаш неведнъж афишира, че е сама и необвързана, гласи, че договорът й може да не бъде възобновен поради греховна обич. Ева крие връзка с репортера на Господарите Димитър Върбанов. Двамата непрекъснато си измислят мотиви да са дружно на разнообразни места, с цел да не проличава, че близостта им е и отвън работа. Причината - в договорите и на двамата имало уговорка, че не могат да имат персонални връзки с хора от екипа.



Въпреки това двамата непрекъснато са дружно и даже ходили на отмора в Гърция, с цел да не бъдат следени от никого. Разбрал за връзката сред двамата продуцента на Господари на ефира Джуди Халваджиян обаче, по никакъв начин не бил благополучен, че двама от репортерите му са в интимна непосредственост. Според условията на продуцентската компания на Халваджиян в случай че Ева и Върбанов имат персонални връзки, те не могат да продължат работата си за предаването. Под въпрос е и дали продуцента Джуди Халваджиян ще продължи договорите им за идващия сезон.

Според сътрудници на Върбанов обаче той е просто прикритие за амбициозната Ева, която желае да си откри богат мъж и по тази причина не стопира да обикаля най-оборотните заведения по Черноморието. Поведението й и прекомерно високомерното отношение към екипа много смущават Халваджиян, който е имал сериозен диалог с репортерката, взела се за звезда. Веселинова била много обезпокоена за мястото си, по тази причина решила да припомня за себе си при всеки комфортен случай и стартирала клюката, че има връзка с сътрудник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР