Рентгеново изследване на тайнствено насекомоподобно същество потвърждава съществуването на ФеиФеите

...
Рентгеново изследване на тайнствено насекомоподобно същество потвърждава съществуването на ФеиФеите
Коментари Харесай

Рентгеново изследване на тайнствено насекомоподобно същество потвърждава съществуването на Феи

Рентгеново проучване на тайнствено насекомоподобно създание удостоверява съществуването на ФеиФеите са приказно красиви и положителни свръхестествени същества от женски пол. Те са духове откривани в легендите, фолклора, и митологиите на доста нации. Имат човешки образ, само че са с по-възвишен нравствен мир и имат свръхестествени сили и качества. Обикновено са с крилца и издават меко зарево. Описват ги като дребни и красиви същества. Приписват им се качества, като ефимерност, своенравие, лудория и стремителност.С други думи, вълшебните същества не са толкоз безобидни. Феите имат тъмна страна, която наподобява на тази на извънземните същества, изключително сивите, които са известни със способноста си да стават невидими и способността да трансформират човешките показа за живота.Преди няколко години в Мексиго,бе намерено необичайно насекомо.с хуманоидно тяло и крила. Въпреки обстоятелството, че скептиците незабавно удариха печата “фалшификат ”, теоретиците на конспирацията считат, че това е първото научно потвърдено тяло на самодива или някакъв античен тип насекомо непознато на науката.Според The ​​Inquisitr News, търговецът на изоставени хранилища Брайън Фоерстър е намерил насекомото в буркан с формалдехид в един от складовете,който е закупил в Мексико Сити.Брайън незабавно снима находката и я пуска в Youtube на 8 юли 2019 г.Според описанието във видеото, Фоерстър споделя,че феята не е фалшификат,защото на пръв взор е органична и най-вероятно ще направи ДНК разбор в лаборатория.
Според Л. Марзули,професорът,който изследвал хипотетичния хвъркат звяр споделя в изявление за Хайме Моусан: ”ДНК-то на това създание е някаква непозната комбинация, мисля, че някой си е правил опити,защото ДНК-то на насекомото е доста сходно с това на човек ”.Тогава вземат решение да пратят ДНК проби за разбор в лаборатория в Съединени американски щати. Странно по някаква причина пробите са иззети от управляващите още на летището.

 2 fairy xray - Рентгеново проучване на тайнствено насекомоподобно създание удостоверява съществуването на Феи
Марзули направил и рентгенова фотография на насекомото,където ясно се вижда формата на скелета и крилата.За в този момент,повече информация по случая не се оповестява.
Следете ни…
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР