RenQ Finance (RENQ), иновативен проект в сектора на децентрализираното финансиране

...
RenQ Finance (RENQ), иновативен проект в сектора на децентрализираното финансиране
Коментари Харесай

RenQ Finance ще започне да се търгува на живо в Uniswap на 22 май, последвано от важни CEX листвания

RenQ Finance (RENQ), новаторски план в бранша на децентрализираното финансиране (DeFi), провокира забележителен хайп в крипто общността, защото се приготвя за дълго чаканото си пускане.

Планиран да проработи на Uniswap, една от водещите децентрализирани тържища (DEX), на 22 май 2023 година в 20:00 ч. българско време, плана RenQ Finance е подготвен да остави своя отпечатък в DeFi пространството.

Освен това планът е удостоверил и идни листвания на главните централизирани тържища (CEX), Bitmart и LBank, с цел да разшири още повече обсега и капацитета си за напредък.

RenQ Finance: Свързване на изолирани блокчейни за безпроблемен продан на активи

RenQ Finance има за цел да свърже изолираните блокчейни и да сътвори мрежа за междуверижен продан на активи. Тази неповторима функционалност разрешава на потребителите да имат достъп до разнородни активи и да вземат участие в разнообразни DeFi протоколи, без значение от главната верига.

Като отстранява бариерите сред другите блокчейн екосистеми, RenQ Finance основава взаимосвързана среда, която покачва ликвидността и предизвиква безпроблемния продан на активи.



Uniswap: Стартът на RenQ Finance

RenQ Finance избра Uniswap за своя стартова площадка – решение, което има обилни въздействия върху растежа и приемането на плана. Uniswap, като един от най-популярните DEX, предлага голям брой преимущества за стартирането на RenQ Finance.

На първо място, Uniswap дава децентрализирана и безразрешителна среда за търговия, която подхожда на главните правила на плана.

Второ, високата ликвидност и потребителската база на Uniswap обезпечават солидна основа за привличане на търговци и вложители от страна на RenQ Finance.

Листвания на CEX: Разширяване на обсега и достъпността

След стартирането на Uniswap, RenQ Finance удостовери идните си листвания на съществени CEX, което в допълнение ускорява достъпността и обсега на плана. Тези листвания ще дават спомагателни благоприятни условия за търговия на потребителите, привличайки както институционални, по този начин и вложители на дребно, които избират да търгуват на централизирани платформи.

Конкретните CEX листвания и техните графици ще бъдат оповестени в формалните канали на RenQ Finance, в това число в Twitter и Telegram общностите.

Предимства на междуверижната съгласуемост

Междуверижната съгласуемост на RenQ Finance е доста преимущество, което отличава платформата от доста други планове в DeFi пространството. Поддържайки голям брой блокчейни, RenQ Finance подсигурява, че потребителите имат достъп до по-широк кръг от активи и DeFi протоколи.

Тази еластичност и оперативна съгласуемост усъвършенстват цялостното прекарване на потребителите и дават благоприятни условия за диверсификация и напредък. Освен това междуверижната съгласуемост дава опция на RenQ Finance да се включи в разнообразни блокчейн общности, разширявайки своята мрежа, насърчавайки съдействието.

Конкурс за стимулиране на стартирането на RenQ: Награди за притежателите!

RenQ Finance е уредник на трогателен промоционален конкурс за притежателите на токени от предварителната продажба. Тези, които задържат ВСИЧКИ свои токени в продължение на 7 дни след старта на Uniswap на 22 май, ще имат шанса да получат 50% бонус. Победителите ще бъдат оповестени на 29 май.

RenQ организира и съревнование, наречено “ “, в което участниците, купили най-вече токени могат да завоюват ETH награди. Състезанието продължава от 22 до 26 май, а спечелилите би трябвало да задържат токените си 48 часа след края на надпреварата.

Присъединете се към армията на #RENQ и участвайте в тези вълнуващи състезания. Успех на всички участници!

Пътна карта и бъдещи разработки

Пътната карта на RenQ Finance обрисува стратегическа визия на плана и идни разработки. Освен първичното пускане и листването на CEX, планът има проекти за непрестанно рационализиране и разширение.

RenQ Finance има за цел да усъвършенства функционалността на платформата си, да вкара нови функционалности и да си сътрудничи със стратегически сътрудници, с цел да подтиква нововъведенията в DeFi пространството.

Фокусът на плана върху ръководството, ръководено от общността, подсигурява, че заинтригуваните страни имат право на глас при оформянето на бъдещата му посока.

Заключение

Предстоящото пускане на RenQ Finance в Uniswap на 22 май бележи значим стадий за плана и по-широката DeFi екосистема. Със своята междуверижна съгласуемост RenQ Finance открива нови благоприятни условия за продан на активи и присъединяване в DeFi протоколите.

Предстоящите листвания на CEX ще засилят в допълнение нейната досегаемост и ще привлекат повече вложители. Тъй като RenQ Finance продължава да се развива и еволюира, плана има капацитета да окаже доста влияние върху DeFi пейзажа, предоставяйки на потребителите по-голяма ликвидност, сигурност и благоприятни условия за напредък.

Очаквайте актуализации и известия от RenQ Finance, защото плана си слага за цел да се трансформира във водещ състезател в региона на децентрализираните финанси.

Кликнете тук, с цел да закупите токени на RenQ Finance (RENQ).

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга : https://renq.io/whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/RenQ_Finance
Telegram: https://t.me/renqfinance



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР