Рено (Renault) и технологичната компания STMicroelectronics работят заедно, за да

...
Рено (Renault) и технологичната компания STMicroelectronics работят заедно, за да
Коментари Харесай

"Рено" обединява усилията си с STMicroelectronics за доставки на чипове за електромобили



" Рено " (Renault) и софтуерната компания STMicroelectronics работят дружно, с цел да обезпечат доставки на основни полупроводникови съставни елементи за електрическите и хибридни транспортни средства на френския производител на коли, защото дефицитът на софтуерни чипове продължава да оказва напън върху автомобилната промишленост, оповестява " Уолстрийт джърнъл ".

В взаимно изказване фирмите показват, че тяхното партньорство ще се концентрира върху доставките на електрически и хибридни усъвършенствани силови полупроводници, които ще стартират да се създават от 2026 година.

Френско-италианският мултинационален производител на електроника и полупроводници STMicroelectronics ще се възползва от забележителните размери на силови модули и транзистори, обезпечени за интервала от 2026 до 2030 година.

" Това партньорство обезпечава бъдещи доставки на основни съставни елементи, които доста ще допринесат за понижаване на изгубената сила с 45% и понижаване на разноските за електронното задвижване с 30%, помагайки ни да осъществим упоритостта си да създадем електрическите транспортни средства налични, печеливши и известни “, съобщи изпълнителният шеф на " Рено " Лука де Мео.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР