Renault влиза в партньорство с автомобилния портал Carwow. Целта е

...
Renault влиза в партньорство с автомобилния портал Carwow. Целта е
Коментари Харесай

Renault реагира на увеличената онлайн търговия

Renault влиза в партньорство с автомобилния портал Carwow. Целта е усилване на позициите в онлайн търговията. Автомобилният бизнес в интернет се разраства устойчиво от години. Днес 96 % от купувачите към този момент се осведомят онлайн авансово, а към 60 % изследват платформа за нова кола, преди да купят.

Ето за какво Renault реши да разшири продажбите на нови коли на цифрово равнище и да разшири онлайн бизнеса си дружно с Carwow. Това би трябвало да направи закупуването на автомобил още по-лесно за клиентите: мечтаното от тях транспортно средство може да бъде конфигурирано единствено с няколко стъпки и ще получите пет предложения от районните сътрудници на Renault в границите на 24 часа. Ако клиентът реши да направи оферта, търговецът дава съвещания до привършване на покупката и доставя стремежи автомобил.

Поради изменящите се потребности на клиентите е значимо тактиката за цифрови продажби да се приспособява бързо и поредно, с цел да се даде на клиентите тъкмо информацията, която чакат, изясняват от продажби в Renault - „ Това също по този начин значи, че офертата за мечтаната от вас кола се доставя непосредствено във вашия хол вкъщи – посредством и с нашите търговски сътрудници на Renault. “

Сега Carwow има над 4 милиона консуматори на месец, които влизат в платформата, търсейки нова кола. През 2023 година 7,8 милиона бъдещи купувачи са конфигурирали най-малко едно транспортно средство единствено на www.carwow.de и са получили пет предложения по имейл в подмяна. През същия интервал контактите доведоха до съвсем 510 000 съответни поръчки за тест драйв или контакти с автокъща.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР