RENAULT се превърна в първата автомобилна марка, която интегрира напълно

...
RENAULT се превърна в първата автомобилна марка, която интегрира напълно
Коментари Харесай

RENAULT стана първата марка с пълна интеграция на WAZE

RENAULT се трансформира в първата автомобилна марка, която интегрира изцяло навигационното и осведомително приложение WAZE на борда на собствен автомобил.

Приложението WAZE, което единствено във Франция се употребява от 20 000 000 потребителя на месечна база, става притежание на притежателите на напълно новите пазарни оферти Austral и на Renault, които разполагат с новаторската бордова система OpenR и OpenR Link инфо-комуникационната и мултимедийна система.

До момента, WAZE беше притежание на потребителите на посредством интеграция на мобилен телефон, до момента в който при и Megane E-Tech приложението към този момент е част от бордовата система и не се изисква мобилен телефон.

Единственото, което би трябвало да създадат потребителите, с цел да се възползват от отличните функционалности на WAZE, е да смъкват приложението от интегрираният Гугъл Play в интерфейса OpenR Link.

" Renault е първата автомобилна марка, която предлага WAZE непосредствено на екрана на мултимедийната система на автомобила, без нужда от включване на смарт телефон ", разяснява Жером, Серо, шеф на подразделението Дигитално потребителско преживяване на Renault. " Убедени сме, че огромна част от потребителите на WAZE ще оценят тази нова функционалност, когато карат новия Austral или Mégane E-Tech electric. Това е изцяло съгласно тактиката ни да предлагаме на нашите клиенти интуитивно, всеобхватно и обвързвано ръководство ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР