Renault обяви, че през пролетта на следващата година, успоредно със стартирането на

...
Renault обяви, че през пролетта на
следващата година, успоредно със
стартирането на
Коментари Харесай

Renault показа лимитираната серия ZOE STAR WARS

Renault разгласи, че напролет на следващата година, паралелно със стартирането на прожекциите на кино лентата STAR WARS™: HAN SOLO, на пазара ще бъде лансирана новата лимитирана и тематична серия STAR WARS на 100% електрическия модел на френската марката- ZOE.

Renault ZOE STAR WARS, поръчки за закупуването на което ще стартират да се одобряват през март следващата година, ще се отличава от стандартната версия на модела с по-богатото си съоръжение, специално разработените тематични приложения и интегрирането в оборудването на електромобила на модул за безжичен достъп до интернет.

В оборудването на ZOE STAR WARS ще бъдат включени голям брой STAR WARS тематични елементи, както по екстериора, по този начин и в интериора, особено конфигурирано изпълнение на интериора, камера за задно виждане, аудиосистема Bose, уникални прагове на вратите и други.

В лимитираната серия ZOE STAR WARS, която ще бъде налична единствено във Франция, ще бъдат включени единствено 1000 автомобила, като клиентите ще могат да избират между четири съществени екстериорни цветови варианта- Glacier White, Pearlescent White, Titanium Grey и Etoilé Black, а предварителни поръчки към този момент се приемат.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР