Renault обяви, че от септември тази година, във Франция ще започнат

...
Renault обяви, че от септември тази година,
във Франция ще започнат
Коментари Харесай

RENAULT с нова лимитирана серия на Twingo Electric

Renault разгласи, че от септември тази година, във Франция ще стартират да се приемат заявки за закупуването на лимитираната серия Vibes на напълно електрическото Twingo.

Основният акцент при новата лимитирана серия на Twingo Z.E. е цветовият контрастност, като от френската марка са направили крачка нагоре, комбинирайки изключително свежи и цялостни цветове, в това число и напълно ново предложение, наречено Valencia Orange, както по екстериора, така и в интериора на купето.

С анонсирането на лимитираната серия Vibes, Renault слага и началото на пазарното лансиране на напълно електрическата версия на Twingo, само че от компанията споделят, че тя ще бъде налична и за версията на компактната кола със стандартно бензиново задвижване.

Изцяло електрическото Twingo (Twingo Z.E.) беше анонсирано от Renault в края на февруари тази година. Електромобилът е оборудван с електрически мотор с мощ от 82 конски сили и дава обещание въртящ миг от 160 Нм. С негова помощ, компактният градски електромобил е в положение да се ускори от 0 до 50 км/ч за към 4 секунди, а максималната му скорост на придвижване е 135 км/ч.

Renault Twingo Z.E. разполага с интегрирана батерия с потенциал от 22 kWh, която гарантира самостоятелност до 250 километра (WLTP цикъл). От френската марка споделят, че на фона на междинния пробег на един европейски лидер от към 30 километра, акумулаторният блок на електромобила гарантира безпроблемна ежедневна мобилност през работната седмица.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР