Renault напълно актуализира Master E-Tech Electric. На този ван в

...
Renault напълно актуализира Master E-Tech Electric. На този ван в
Коментари Харесай

Renault актуализира Master E-Tech Electric и Kangoo E-Tech Electric - видео

Renault изцяло актуализира Master E-Tech Electric. На този ван в класа до 3,5 тона позволено общо тегло беше дадена "пораснала " батерия от 33 до 52 кВтч. Това би трябвало да обезпечи на машината обсег до 204 километра. Ново е и бордовото зарядно устройство с мощ 22 кВт за зареждане с непрекъснат ток.

Обновеният Master E-Tech Electric в началото се предлага в 13 версии с три дължини, две височини и възможно общо тегло от 3,1 и 3,5 тона. По-късно, наред с други неща, ще бъде прибавен още по-висок таван. Като спомагателна версия, шаси платформата се предлага във разновидностите L2 и L3. Това е идеално пригодено като основа за бордови вид, самосвал или бокс каросерии с товарен размер до 20 кубически метра. Също след стартирането на пазара Renault ще предложи Master с общо тегло на транспортното средство от 3,8 тона.



Второто потомство на зареждания с акумулатори ван за градски доставки Kangoo E-Tech Electric черпи сила от литиево-йонна батерия с потенциал 44 кВтч, която обезпечава пробег с едно зареждане до 287 километра съгласно стандарта WLTP. Задвижването се обезпечава от синхронен мотор с мощ 90 кВт/122 к.с. Предлагат се и два разновидността на дължина, които съгласно Renault оферират същия размер за предпазване и същия потребен товар като стандартно моторизирания Kangoo Rapid.



Стандартната версия с дължина 4,49 метра има товароносимост до 3,9 кубични метра и потребен товар до 526 кг. Дългата версия, която ще бъде показана по-късно, може да транспортира най-много 4,9 кубически метра товар. Максималният потенциал на изтегляне на ремарке и на двата разновидността е 1500 кг със спирачки (750 кг без спирачки). „ Това е най-хубавата стойност в класа на градските микробуси за доставка на акумулатори “, споделят французите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР