Renault анонсира подробности за новата специална лимитирана серия на актуалното си Clio-

...
Renault анонсира подробности за новата
специална лимитирана серия на
актуалното си Clio-
Коментари Харесай

Renault показа лимитираната серия Clio Lutecia

Renault анонсира детайлности за новата специална лимитирана серия на актуалното си Clio- Clio Lutecia, която допълнително развива модификационното портфолио на модела и познатите му към момента специфични оферти Initiale Paris и R.S. Line.

От Renault споделят, че Clio Lutecia е основано с идеята да отговори на тези от потребителите, които търсят изразителен и мощен дизайн, и допустимо най-доброто оборудване, както и тези, които държат на висококачествените материали и са отговорни към околната среда.

Най-отличителният детайл на Clio Lutecia са специалните и пилотни за модела апликации за екстериора и интериора, изпълнени в месингов цвят. Подобни елементи могат да бъдат открити в 17-цоловите Vivastella алуминиеви джанти, около емблемата и челната решетка, вентилационните отвори, антената, външните огледала и други.

Във вътрешността на Clio Lutecia, което е налично за поръчка в пет съществени цветови изпълнения на екстериора- Noir Etoile, Platinum Gray, Titanium Gray, Quartz White и Glacier White, откриваме тапицирано био-базиран текстил, седалки със специфична тапицерия, допълнително тонирани задни стъкла и други, а водачът може да разчита на челен паркинг асистент и камера за задно виждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР