Ремонтните дейности в Ямбол продължават и през зимния период. Има

...
Ремонтните дейности в Ямбол продължават и през зимния период. Има
Коментари Харесай

Ремонтите в Ямбол продължават и през зимата

Ремонтните действия в Ямбол не престават и през зимния интервал.

„ Има доста места, по които би трябвало да се работи, всекидневно постъпват доста сигнали за усъвършенстване на инфраструктурата в града. Дейностите няма да стопират и през зимата, в случай че метеорологичните условия разрешават “, разяснява кметът на Ямбол Валентин Ревански.
Към днешна дата се прави настоящ ремонт на паважната настилка на улица „ Бояджик “ в квартал „ Каргон “.
Благоустроява се и пространството зад блок № 2 на ул. „ Атанас Кратунов “, планува се замяна на старите и изчезнали бордюри с нови, отделяне на нови паркоместа, ремонт на тротоарна настилка с нова и полагане на настилка /перфориране бетонови елементи/ в частта, употребена за паркинг и към достъпа до гаражните кафези на блока. Продължават и ремонтните действия по тротоарната настилка на улица „ Драма “ в сектора от улица „ Граф Игнатиев “ до улица „ Ксанти “.
Напредва и работата по един от най-важните инфраструктурни планове – ремонтът и реконструкцията на улицата от бензиностанция „ Шел “ до ул. „ Атанас Кратунов в ж.к. „Златен рог“. В момента се прави замяна на старите бордюри с нови, ремонтира се тротоарната настилка и се построява нова велоалея. Пътната артерия е значима, тъй като ще помогне за облекчаването на трафика в посока Околовръстен път – юг.
Поетапните ремонтни действия в централната градска част и в кварталите на града са измежду целите на управлението на община Ямбол.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР