Ремонтните дейности по магистрала Тракия“ между 184-ти и 208-и км

...
Ремонтните дейности по магистрала Тракия“ между 184-ти и 208-и км
Коментари Харесай

АПИ крие, че ремонтът на "Тракия" ще се проточи

Ремонтните действия по автомагистрала „ Тракия “ сред 184-ти и 208-и км в региона на Стара Загора ще бъдат удължени до края на юли, остава и краткотрайната организация на придвижването по обходния маршрут през околовръстния път на Стара Загора, съобщи БНР.

Ремонтът на 23-километровата права от пътния възел край село Свобода до Стара Загора стартира на 23 април, като в началото бе оповестено, че ще завърши до края на юни. Но в този момент излиза наяве, че новият период за привършване е 30 юли.  Заповедта за удължаването на ремонта е на управлението на Агенция " Пътна инфраструктура ". Странното е, че източник на информацията за това не е АПИ, а община Стара Загора.

Не е ясно за какво от пътната организация са решили, че удължаването на ремонта по основната автомагистрала, и то в разгара на летните отпуски и ваканции, не е значима вест. На сайта на АПИ се мъдрят надалеч по-маловажни известия, включително и за отпушване на второкласни пътища, само че това, че " тапата " на Тракия край Стара Загора ще остане до края на юли, липсва. 

 

Пренасочване

Обходният маршрут остава през село Ракитница и Околовръстен път на Стара Загора. Запазва се краткотрайната организация на придвижването при пътен възел Стара Загора - " Кольо Ганчев " и пресичането на Републикански път I-5 Стара Загора- Димитровград и път II-66 (Околовръстен път). Движещите се по път I-5 (направлението Автомагистрала „ Тракия " - София) остават с преимущество, а транспортните потоци по Околовръстния път на Стара Загора остават с второстепенно направление.

От " Пътна полиция " приканват да се кара деликатно по обходното трасе, а при опция да се употребяват различни направления през Подбалканския път или през Димитровград и автомагистрала „ Марица “.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР