Ремонтът на столичната ул. Граф Игнатиев отново бе повод за

...
Ремонтът на столичната ул. Граф Игнатиев отново бе повод за
Коментари Харесай

Ремонтът на Графа отново нажежи страстите в СОС

Ремонтът на столичната ул. " Граф Игнатиев " още веднъж бе мотив за замяна на остри реплики сред ръководещи и съпротива в Столичния общински съвет. Съветниците от Българска социалистическа партия желаеха детайлности към това кой ще понесе действителната отговорност за поредицата от гафове и некачественото осъществяване на ремонтните действия. Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов акцентира, че глобите, които общината ще наложи на фирмата-изпълнител, са в пъти по-малко от в началото коментираните.
Призовавам общината преди да пристъпи към замазване на този ремонт тихомълком, да си посипе главата с пепел, да излезе пред столичани, да каже истината, да наложи съответните наказания и корекции, тъй като е неприемливо да подминем по този начин този въпрос и всички да се спъваме във фугите, безапелационен бе Паргов.
Зам.-председателят на СОС от групата на Българска социалистическа партия Милка Христова съобщи, че опозицията желае да разбере дали наложените 106 хиляди лева са единствената глоба, която ще понесе изпълнителят. По думите й съгласно остава и въпросът дали планът в действителност е изпълнен. Трябва да стане ясно и за чия сметка са глобите и дали всичко ще завърши с едни 106 хиляди лв. и недоволни софиянци, добави Христова.
Лидерът на групата на ГЕРБ Малина Едрева изясни по какъв начин всички недостатъци ще бъдат отстранени. Това бил ангажимент от страна на фирмата-изпълнител, а гаранцията на ремонта е 8 години. По думите й финалната инспекция на ремонтираната улица е открила погрешно подредени павета. Но това не пречело на придвижването в града. Там, където има дефектни фуги, счупени плочки и некачествено осъществяване, там изпълнителят ще си свърши работата, даде обещание още Едрева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР