Ремонтът на газопровода, който наложи спирането на топлата вода в

...
Ремонтът на газопровода, който наложи спирането на топлата вода в
Коментари Харесай

Пускат предсрочно топлата вода в София?

Ремонтът на газопровода, който наложи прекъсването на топлата вода в по-голямата на София, завърши предварително, оповестиха от " Булгартрансгаз " ЕАД. След 16.00 ч. през днешния ден ще бъде възобновен преносът на природен газ по направление София – Перник.

По този метод ще бъде дадена опция на “Топлофикация София” да възвърне в по-кратък период топлоподаването към своите клиенти. Според първичния проект подаването на топла вода трябваше да бъде възобновено до 8.00 ч. на 12.10.2021 година

Извънредният ремонт на метафоричен газопровод DN 700 в сектора от линеен кранов възел „ Горни Богров “ до очистно оборудване „ Нови Искър “ се наложи по отношение на подготовката и обезпечаването на оптималната степен на надеждност на националната газопреносна система за есенно-зимния сезон, показват от " Булгартрансгаз " ЕАД.

Междувременно " Топлофикация София” стартира поетапното общо стартиране на отоплението. Първо ще бъде пуснато парното на клиентите на Топлоелектрическа централа „ Изток “, който не беше обиден от ремонта на преносния газопровод.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

От " Топлофикация " припомнят на клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите, с цел да се избегне в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е да се ревизират и екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите. В случай на неправда, клиентите би трябвало да се свържат със своя топлинен счетоводител.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР