Ремиксът на хитовата песен на Марс на D2 идва, след

...
Ремиксът на хитовата песен на Марс на D2 идва, след
Коментари Харесай

D2 представя ремикс на Марс

Ремиксът на хитовата ария на " Марс " на " D2 " идва, откакто оригиналът покори музикалните радиокласации и ефир и стигна до сърцата на почитателите по време на националното клубно турне на групата. Новият вид на парчето показва музикантите в друга светлина и основава нова вероятност към метода, по който може да звучат. Ремиксът е изработен от Fabrizio Parisi&Wah Tony - студиен лайв план, който събира двама от най-нашумелите и одобрени диджеи и продуценти напоследък - Fabrizio Parisi и Антони Рикев (WahTony). Техният взаимен лейбъл Hybrid Sound Records започва през 2018 година, само че за малко основава и взе участие в песни, които доближават челни позиции в музикалните ранглисти, участват в плейлистите на световноизвестния ефирен канал MTV Dance и на клубовете в страната.

Видеото към ремикса на " Марс " е с нов монтаж, дело на режисьора Валери Милев. Текстът на парчето е на Руши Видинлиев, а музиката е на " D2 ".

В отговор на интереса от страна на почитателите по какъв начин е основан " Марс " музикантите показват и къс мейкинг на видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=Zrr4A2xKYx0&feature=youtu.be

https://drive.google.com/drive/folders/1gxrVdva8zIhJuy7YcBvJAAhJbg_1VZ5Y

https://www.youtube.com/watch?v=57QOmLNhJ54&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2laqpyiZOBmebSl2aznR2nBsiW-lCOuVJ7E5uP5zmWr0oAArI5VV_TKDo

https://itunes.apple.com/us/album/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%81-remix-single/1460535943

https://www.facebook.com/D2BAND/

https://www.facebook.com/NescafeDolceGustoBG/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР