Рекордното количество от 40 кг зелена тревна маса / канабис/

...
Рекордното количество от 40 кг зелена тревна маса / канабис/
Коментари Харесай

Удар на полицията! Разбиха ферма за канабис, намереното количество от наркотика е рекордно!

Рекордното количество от 40 кг зелена тревна маса / канабис/ и още 2,5 кг канабис бе открито и конфискувано при две профилирани полицейски интервенции, протекли на територията на ОДМВР – Бургас в последните дни.

При едната интервенция, осъществена от чиновници на Районно ръководство – Поморие е осъществено претършуване в къща, ситуирана на поморийската улица " Гео Милев ", населявана от 44- годишния М.А. от Поморие. В помещение, ситуирано сред първи и втори жилищен етаж е открита особено оборудвана плантация за развъждане на канабис, шумо и звуково изолирана, обезпечена с вентилационна система, топлинно излъчващи лампи, капково напояване и климатик. Във фермата са открити 169 саксии с канабисови растения със междинна височина от 90 см., както и 12 пласмасови туби с друга съдържимост с течни торове и препарати. Намерена и конфискувана е и найлонова торба с съвсем изсъхнала тревна маса. Установено е, че общото тегло на откритата зелена тревна маса и съцветията е близо 40 кг. Извършени са голям брой процесуално следствени дейности, като са разпитани очевидци. Назначени са химическа и агротехническа експертизи. М.А. е арестуван за период от 24 часа, притеглен и разпитан в качеството на обвинен. Събраните досега материали са докладвани в Районна прокуратура – Поморие. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 При втората профилирана полицейска интервенция, чиновници от Районно ръководство – Айтос направили претършуване в частен дом в с. Лясково, общ. Айтос, населяван от престъпно проявения и осъждан К.Я., 28-годишен от Бургас. В разнообразни тайници на къщата и двора на парцела са открити и конфискувани близо 2,5 кг. канабис. К.Я. е арестуван за период от едно денонощие по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР