Рекордните 73 индивидуални гимнастички и 27 ансамбъла от 38 държави

...
Рекордните 73 индивидуални гимнастички и 27 ансамбъла от 38 държави
Коментари Харесай

Гимнастички от 38 държави са заявили участие за СК по художествена гимнастика в София

Рекордните 73 самостоятелни гимнастички и 27 ансамбъла от 38 страни попадат в предварителните поръчки за присъединяване на Световната купа по художествена гимнастика в София, оповестяват от БФХГ. Това е голям интерес към кръг от Световната купа и на процедура България ще бъде хазаин на две международни шампионати предвид на броя участнички.

София ще провежда Световна купа от 30 март до 1 април. В " Арена Армеец " ще се събере международният хайлайф на художествената гимнастика, с цел да направи подготовка за Шампионата на планетата, който ще се организира от 9 до 16 септември още веднъж в София.

Успехите на българките девойки, превъзходните условия на " Арена Армеец " и невероятната българска аудитория завоюваха най-хубавите състезателки в света и с всяка минала година броят на участничките пораства. Тази година е в действителност връх! " Така, че скъпи другари, подгответе се за двоен празник, за двойна сцена на хубостта и за доста и запаметяващи се фантастични мигове с всички най-хубави гимнастички в света, както в самостоятелната конкуренция, по този начин и при ансамблите ", се споделя в известието на българската федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР