Рекорден брой - 1151 са новите случаи на заразени с

...
Рекорден брой - 1151 са новите случаи на заразени с
Коментари Харесай

Рекорден брой новозаразени с Covid-19 в Бургас

Рекорден брой - 1151 са новите случаи на инфектирани с Covid-19 в Бургаска област. От тях 47 са учители, а 13 души са  от непедагогическия личен състав.

В Бургаска област непълен локдаун разгласи община Сунгурларе. От през днешния ден учениците там минаха на отдалечено образование, домашният обществен патронаж спря работа, а общинската администрация работи от у дома.

За малолетните и малолетните лица е въведен и вечерен час от 20.00 до 06.00 часа сутринта.

В региона 22 деца са дали позитивен резултат за ковид при тестването тази седмица, сподели началникът на Регионалното ръководство по обучение Виолета Илиева:

„ В заповедта на министъра има и подобен допуск, учебното заведение единствено, когато 40 % от учителите и учениците отсъстват от образователни занятия, да предприеме процедура за прекосяване в образование от разстояние в електронна среда и през вчерашния ден това го направи професионалната гимназия по морско мореплаване и лов на риба “.

Дали ще бъдат затегнати ограниченията за битка с Covid-19 в Бургаска област ще стане ясно по-късно през днешния ден след диалог на управлението на РЗИ с Mинистерството на опазването на здравето.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР