Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти ще се състезават тази година

...
Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти ще се състезават тази година
Коментари Харесай

Стартират бизнес конкурсите за наградите на Българската асоциация на рекламодателите

Рекламодатели, информационни организации и студенти ще се състезават тази година в три обособени състезанието за премиите на Българската асоциация на рекламодателите - BAAwards 2019.

От през днешния ден рекламодателите и информационните организации към този момент могат да се включат в конкуренцията за бизнес премиите на БАР, оповестяват от Асоциацията.

Кампаниите, които ще вземат участие, би трябвало да са осъществени в интервала сред 1 януари 2018 година и 30 юни 2019 година Те ще се подават онлайн до 08 септември 2019 на уеб страницата на BAAwards’2019.

Кампаниите в BAAwards 2019 ще се състезават в 5 категории: 
Пускане на пазара на нов артикул или услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория;Иновация в артикул или услуга, и/или ребрандинг (подобрен артикул или услуга и/или наново стартиране на пазара с ново брандиране);Корпоративен ребрандинг (ново брандиране на бизнес организация);Бранд активационна акция на продукт/услуга с бизнес устременост (основен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета);Бранд активационна  кампания за Корпоративна обществена отговорност (обществено-полезни акции, които реализират цели, отвън съответните бизнес ползи или законови изисквания;  основен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета и добавена стойност за обществото).
Заявките в двата бизнес състезанието ще се правят оценка от две съдийски групи, формирани от по 11 водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, и управлявани от Свилен Стрезов, маркетингов шеф на Актавис ЕАД и ръководител на УС на БАР. Членовете на съдийските групи могат да се видят на стр. " жури "  на уеб страницата на BAAwards’2019.

" BAAwards 2019 започва от през днешния ден надпреварата на поръчки за бизнес награди. Представете акциите, с които се гордеете и сравнете достиженията си с останалите в бранша, с цел да доближат маркетинга и бизнес връзките в България до най-високото, четвърто измерение на професионализъм ", коментира Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР.

Ето и значимите дати за бизнес състезанията в BAAwards 2019:

Участват акции, осъществени в интервала 01.01.2018 - 30.06.2019 г. 
Заявки за присъединяване в бизнес състезанията се одобряват сред 03.06.2019 и 08.09.2019 година
Оценяване и установяване на спечелилите: сред 09.9.2019 и 29.9.2019 г. 
Галасъбитие за връчване на премиите: сред 22 и 24.10.2019г., която ще бъде оповестена по-късно. 

Подробна информация може да намерите на уеб страницата на BAAwards’2019.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР