Рекламите и продажбите вървят ръка за ръка. За имаме приходи

...
Рекламите и продажбите вървят ръка за ръка. За имаме приходи
Коментари Харесай

Най-добрите реклами не продават продукти

Рекламите и продажбите вървят ръка за ръка. За имаме доходи обаче, би трябвало същински да мотивираме хората, да ги създадем част от нашия бранд. Умения като пласирането на акцията и владеенето на SEO са значими, само че в случай че посланието ви не резонира, евентуално няма да постигнете висока успеваемост. Най-добрите реклами не продават артикули – те продават фантазии, както споделя информационният експерт Кармайн Гало.

Мотивирайте ги

Първата стъпка да привлечете вниманието на повече публика е да я мотивирате да прегледа рекламата ви в детайли. За да го постигнете, разглеждайте мотивацията по този начин: „ Тя съставлява потребителското предпочитание за култивиране на информацията за един бранд в негова реклама. Високата мотивация допуска, че потребителите са подготвени да отделят повече запас за обработка на предоставената от марката информация. “

Веднъж щом хората са задоволително стимулирани, ето какви тактики можете да приложите.

Използвайте апелите за секса и/или храната

Хората обичат да виждат тласъци, които ги карат да се усещат добре. Освен това, доста изследвания демонстрират, че тласъците задържат трайно човешкото внимание.

Показването на голота в рекламите не е уместно за всяка промишленост и е доста значимо по какъв начин се употребява – използвано е да вземем за пример в модата. Еротичната прелест се счита за по-благосклонна, когато е в сходство с рекламата, в противоположен случай се трансформира в огромен риск за това по какъв начин потребителите ще възприемат марката.

Направете нещо по-комплексно

Комплексността на една реклама още повече притегля човешкото внимание. Тя може да влезе и в рекламата ви, още до момента в който пишете копито си, по следните способи:
С повече информация в заглавиетоПовече действияНяколко детайла в снимкатаНеобичайни цветовеРазмер на изображението
Използвайте страха

В рекламата си можете да включите и боязън, който сте открили, че потребителите ви имат, без обаче да създавате суматоха посредством него. Подхождайте деликатно към сензитивните тематики.

Въздействайте посредством тон

Ако връзката ви с аудиторията се реализира посредством видеа и подкасти, използвайте звук и избрани звуци, с цел да въздействате. Причината е, че те в допълнение удовлетворяват потребителя. Ако наличието ви му се стори скучно, той бързо ще превключи на нещо друго.

Релевантно и реципрочно

Едно от най-предизвикателните неща в рекламната връзка е основаването на наличие, което:
Грабва вниманието продължителноВъвлича потребителите в концепциите, зад които марката застава
За да предложите на потребителите някаква стойност, първо би трябвало по едно и също време да сте великодушни и рационални, тъй че да ги вдъхновите и те да ви отвърнат със стойност. Според психолога Робърт Чалдини когато хората усещат, че дават нещо на другите, у тях се ражда предпочитание да получат нещо в подмяна.

Бъдете занимателни

Добрият комизъм носи огромни позитиви. Проучване демонстрира, че в случай че посланието ви е предадено занимателно на потребителите, то е по-убеждаващо за тях.

Изненадайте

Когато видят една реклама, хората чакат да им продадете избрана концепция или артикул. Изненадайте ги – дайте им нещо друго, вместо още веднъж непосредствено да се пробвате да им продавате някакъв артикул. Разкажете история на марката, зад какво заставате и по какъв начин го постигате.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР