Режисьорът Тим Бъртън и Моника Белучи официално са двойка. Красивата

...
Режисьорът Тим Бъртън и Моника Белучи официално са двойка. Красивата
Коментари Харесай

Моника Белучи за първи път се появи с новото си гадже

Режисьорът Тим Бъртън и Моника Белучи публично са двойка. Красивата италианска актриса и режисьора демонстрираха любовта си един към различен с първата си обществена поява, която бе през уикенда на Римски кино фестивал, предадоха международните организации. Преди дни Бъртън и Белучи се появиха, хванати ръка за ръка на премиерата на кино лентата " Ти ли си Дявола? " в границите на фестивала в италианската столица.

65-годишният Бъртън носеше черни обувки, костюм, риза и вратовръзка, а Моника Белучи, която към този момент е на 59 години, избра дълга до земята рокля с изрязани плещи в тъмносив цвят. Хванати за ръце, двамата позираха дружно за фотоси на аления килим.

Припомняме, че Моника Белучи е била женена два пъти - за Клаудио Карлос Басо и артистът Венсан Касел, от който има една щерка, до момента в който режисьорът има предходен брак и връзка с Хелена Бонам Картър, с която има две деца - Били и Нел. Въпреки че двойката се познава от 15 години, те в никакъв случай не са имали сантиментална връзка. Първите известия за такава се появиха при започване на годината, откакто двойката беше видяна да вечеря дружно в Париж.

" Обичам го. Радвам се, че пътищата ни още веднъж се пресякоха. Винаги съм ценяла работата му. Във филмите му чудовищата са положителни, само че неразбрани. Тим вижда света по друг метод, тъй че незабавно намерихме общ език ", сподели тя в изявление за френското сп. " Ел "

В медийното пространство има клюки, че Бъртън към този момент е предложил брак на актрисата, до момента в който дружно са били на отмора в Италия. На аления килим в Рим Белучи носеше диамантен пръстен, само че не е ясно дали той е годежен или просто аксесоар към тоалета ѝ. Двойката не е коментирала обществено слуховете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР