Режимите с авторитарни тенденции и техните дейци смятат доброто възпитание

...
Режимите с авторитарни тенденции и техните дейци смятат доброто възпитание
Коментари Харесай

България го усети: какво става, когато САЩ се ядосат

Режимите с властнически трендове и техните дейци считат положителното образование за уязвимост. Затова не показват такова и се отнасят присмехулно към тези, които го демонстрират по отношение на тях. Това е една характерност на сходни режими, която Западът не може да схване, потомство след потомство. Затова западните водачи всякога се учудват, когато в отговор на своето положително образование получат това, на което руснаците споделят „ кукиш”.

Деятелите на режима на Бойко Борисов не са изключение от общото предписание. Натъкнали се на положително образование в отсрещната страна, те показват подигравчийско-презрително отношение.

" Ще допълзят назад "

В множеството случаи този метод дава резултат. Когато преди време западните сили опразниха посолствата си в Минск в символ на митинг против някакво следващо безумство на режима на Лукашенко, той заяви на народа си: „ Не им обръщайте внимание, ще допълзят обратно”. И в действителност, не след дълго те „ допълзяха”. А единствено преди няколко години, когато в Европа се заприказва за откачане от Газпром, Путин осведоми доближените си: ”Няма къде да вървят, ще допълзят обратно”. Така и стана: Северен поток си е жив и здрав, подпечатвайки зависимостта на Германия от настроенията на кремълския стопанин.

Българските деятели обаче вършат една неточност, която руснаците към този момент рядко позволяват: заяждат се с американците. А американците не са като европейците. Ако бъдат остро предизвикани, откакто са посочили положително образование, те имат навика да отвръщат много твърдо.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР