Регионалното министерство работи активно и се надявам общините в най-скоро

...
Регионалното министерство работи активно и се надявам общините в най-скоро
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Некоалицията е по-успешна от всички служебни правителства

" Регионалното министерство работи интензивно и се надявам общините в най-скоро време да бъдат финансирани. Времето щом разреши, ще стартира работа по пътищата и хората ще видят ефекта от тази некоалиция. По-успешна от всички служебни държавни управления и други конфигурации, които биха могли да се подреждат ".

Това съобщи от Медвен, област Сливен, водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Докато всичко не е контрактувано, да не се вършат изявления, които след това да се опровергават. Ротацията е чисто софтуерен развой. Това е такава дреболия, толкоз механически въпрос, че не знам кое ви вълнува в нея ", изясни Борисов по отношение на ротацията, която следва. 

" Ясно споделих - вътрешният министър свърши голяма работа по приемането ни в Шенген. С премиера Денков и Мария Габриел, Кирил Петков, Движение за права и свободи свършихме голяма работа. За нито един министър не бих споделил каквото и да е било откакто сме се разбрали с всички сътрудници, че доста деликатно и непредубедено ще създадем разбор. Има министри, които работят добре, други - по-малко добре.

Около 100 млн. лева от държавния бюджет има за област Сливен. Регионалното министерство работи доста интензивно и се надявам до 10 дни да одобряват правилника, по който общините, подавайки плановете си, ще бъдат финансирани. 

 

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР