Регионалният министър Петя Аврамова заяви на извънредна пресконференция днес, че

...
Регионалният министър Петя Аврамова заяви на извънредна пресконференция днес, че
Коментари Харесай

Супер куриоз: Карък платил винетка 4 пъти

Регионалният министър Петя Аврамова съобщи на изключителна конференция през днешния ден, че идната седмица АПИ ще стартира инспекция на фирмата-изпълнител на системата за електронните винетки. Аврамова посочи, че устройства на граничните пунктове е трябвало да бъдат инсталирани до 31 декември 2018 година

Заради затруднената обстановка, в която са били сложени доста от водачите, Аврамова увери, че при неправилност и закупуване на повече от една електронна винетка, средствата на жителите ще бъдат възстановявани.

" Във връзка с установените проблеми желая да успокоя всички жители, които са заплатили за една винетка два пъти. Дори имаме установен случай на 4 пъти възнаграждение за винетка, средствата ще бъдат възобновени. Затова би трябвало да подадат заявление в Областно пътно ръководство или в Централното ръководство на Агенция " Пътна инфраструктура ". Заявлението е свободен текст и към него би трябвало да има информация за закупената винетка. Средствата ще бъдат възобновени ", уточни още тя.

От пътната организация оповестиха, че досега продадените винетки са 73 000 на стойност над 5 млн. лв.. Съгласно информацията от предходната година събраните средства са от същия порядък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР