Регионалният лидер на Добрата партия в Ерзурум загина при възникнала

...
Регионалният лидер на Добрата партия в Ерзурум загина при възникнала
Коментари Харесай

Застреляха регионален лидер на партия в Турция

Регионалният водач на Добрата партия в Ерзурум почина при зародила престрелка, още двама са убити, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Инцидентът е станал по време на обиколката на Мехмет Дурмаз и групата му в региона, има ранени, които са превозени в болница. Все още не се оповестяват детайлности, няма и публична информация, за това написа в страницата си в Туитър партийната конструкция.
Пред изборна секция в Истанбул зам.-председателят на Добрата партия Юмит Йоздаг бе атакуван от група последователи на ръководещата Партия на справедливостта и развиването, двама от съпътстващите го са ранени, 6 от нападателите са арестувани.
Добрата партия бе основана от отцепници от Партията на националистическото деяние, Мерал Акшенер е нейният водач и единствената жена претендент за президент на днешните избори. По-рано денем в Суруч, провинция Шанлъурфа, породиха вълнения след сдърпване сред две групи пред учебно заведение, където са ситуирани изборни секции, трима са ранените, има и задържани. В други 6 учебни заведения в същия град бяха регистрирани конфликти сред групи с разнообразни политически пристрастия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР