Регионална библиотека Гео Милев“-Монтана организира среща с писателя Георги Бърдаров

...
Регионална библиотека Гео Милев“-Монтана организира среща с писателя Георги Бърдаров
Коментари Харесай

Библиотеката в Монтана организира среща с писателя Георги Бърдаров и представяне на романа „Absolvo te“

Регионална библиотека „ Гео Милев “-Монтана провежда среща с писателя Георги Бърдаров и показване на романа „ Absolvo te “. Събитието е на 15 март /петък/ от 17 ч.
„ Absolvo te “ е вторият разказ на Георги Бърдаров след бестселъра му „ Аз още броя дните “, с който печели първото българско реалити за писатели „ Ръкописът “. Absolvo te “ го утвърждава като един от най-успешните и известни български писатели и повече от две години романът не слиза от ТОП 10 на най-продаваните книги в България.
Европейската премия за литература през 2021 година е огромно самопризнание за Бърдаров и издателство „ Мусагена “ и провокира огромен интерес в Европа.
В „ Absolvo te “ главната тематика е нестихващият братоубийствен арабо-израелски спор и главните сюжетни линии са въодушевени от същински събития. Именно за това героите в романа са живи и плътни, а историите и прекарванията им са разтърсващи. Бърдаров е ловък повествовател, който превежда читателя през прочувствени и запаметяващи се подиуми с пълнокръвни и вълнуващи герои.
Доц. доктор Георги Бърдаров е учител по демография в СУ „ Св. Климент Охридски “ и е експерт по етнорелигиозни спорове. Създател е на курс по презентационно майсторство и създател на най-четения български роман в интернет „ За петата ракия или какъв брой е прекрасен животът “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР