Редовните процедури за поддържане на кожата могат да помогнат значително

...
Редовните процедури за поддържане на кожата могат да помогнат значително
Коментари Харесай

Проста бананова маска, която бори успешно бръчките

Редовните процедури за поддържане на кожата могат да оказват помощ доста за понижаване и попречване на бръчките. Домашните маски са превъзходен метод за попречване на бръчки и понижаване на към този момент съществуващите. Козметиците предлагат по-често да се прави плодова маска, тя е лесна за използване и не изисква потреблението на комплицирани съставки.
Повечето съставки могат да бъдат открити във всяка кухня. Плодовете са потребни за кожата, съдържат доста потребни субстанции, витамини, микроелементи. Например, с помощта на банановата маска, кожата се стяга, тя става еластична и стегната. Алергичните реакции към банановата маска са доста редки, тя е една от най-безопасните домашни козметични маски.
 Направете си тази лесна бананова каша и ще забравите за кашлицата Направете си тази лесна бананова каша и ще забравите за кашлицата
Всеки знае за лечебните свойства на меда. Нашите баби са се лекували с този сладостен артикул, нашите майки са ни спасявали с чаша горещо...
Съществуват редица плюсове, които вършат банановата маска една от най-използваните и потребни. На първо място, това е хидратация на кожата, изглаждане на бръчките, както дребни, по този начин и дълбоки, разчистване от роговия пласт. Струва си да се помни за противопоказанията, при положение на бананова маска тя е единствената. Ако сте алергични или непоносими към някакъв тип банан, би трябвало да се въздържате от сходни процедури. Във всеки случай, първо би трябвало да ревизирате на дребна повърхност по какъв начин реагира кожата. 
Има много предписания за подготвяне на бананова маска, изключително с подмладяващ резултат. Ще ви би трябвало един зрял банан, не презрял, кората не би трябвало да е с тъмни петна. В порцеланов или керамичен съд нарежете плода, до момента в който се трансфорат в пюре. Добавете 3 супени лъжици елементарен мед и един яйчен белтък. Разбъркайте всичко добре до гладкост и незабавно нанесете върху кожата на лицето.
Ако е останала малко маска, разпределете я върху кожата на ръцете си, зоната на деколтето. Маската се държи върху кожата най-малко 15 минути, а може и малко по-дълго. След това маската се измива с топла вода. Не забравяйте да употребявате крема, който нормално употребявате след маската. По-добре нанесете овлажняващ крем.
Маската ще има резултат, в случай че се ползва за цялостен курс – няколко дни поред. След като сте създали 10 процедури, можете да спрете. Резултатът ще бъде видим след втората или третата процедура, само че вървете до дъно. Курсът с маски може да се прави от време на време, само че не прекомерно постоянно.
 Бананът ще ви отърве от тежкия махмурлук! Бананът ще ви отърве от тежкия махмурлук!
Колкото и радостно да е едно щуро празненство, в случай че по-късно имате махмурлук, по никакъв начин не е занимателно. Знаем, че страничните резултати от препиването с...
Тази маска има удобен резултат върху положението на кожата, тя подмладява, усъвършенства външния тип, кара лицето да свети от младост и здраве.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР