Редица биши звезди на Реал Мадрид изразиха в социалните мрежи

...
Редица биши звезди на Реал Мадрид изразиха в социалните мрежи
Коментари Харесай

Бейл, Оуен, Касийяс и Йозил се зарадваха на победата на Реал Мадрид над Барселона

Редица биши звезди на Реал Мадрид показаха в обществените мрежи своята наслада от гръмката победа с 4:0 над Барселона на “Камп Ноу ”, която класира “лос бланкос ” на край за Купата на краля.
 Талант на Манчестър Юнайтед още веднъж се заяде с Барселона след Ел Класико Талант на Манчестър Юнайтед още веднъж се заяде с Барселона след Ел Класико
Наскоро отказалият се от футбола Гарет Бейл показа обявата на клуба в Туитър за крайния резултат, като добави сбитото: “Невероятно показване ”.

Легендарният нападател Майкъл Оуен също употребява обществената мрежа, с цел да изрази своето удовлетворение: “Април значи едно нещо. Реал Мадрид стартира да приема нещата съществено. Невероятно показване в Ел Класико ”, написа той.

“По дяволите, край за Купата!!! Колко крепко!! ”, беше радостният коментар на клубната икона Икер Касийяс в Туитър.

Бившият халф на мадридчани Месут Йозил, който, сходно на Бейл, също се отдръпна от футбола неотдавна, пък подчертава върху хеттрика на тогавашния си съотборник Карим Бензема. “КРАЛЯТ, Моето Момче Бензи! Най-добрият №9 на нашето потомство ”, разгласява той в обществената мрежа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР