реди две години новото ръководство на партията започнахме една болезнена

...
реди две години новото ръководство на партията започнахме една болезнена
Коментари Харесай

Нинова разкри за болезнена промяна в БСП! Ето на кого дава път социалистическата партия

реди две години новото управление на партията започнахме една мъчителна смяна, задачата на която беше да дадем път на вас, на младите, без да сътворяваме спор сред поколенията. Това сподели соцлидерката Корнелия Нинова по време на Четвъртата национална конференция на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия. Тя съобщи, че след две години се усеща резултатът. " Днес доста от вас са новите общински и регионални ръководители, новите депутати, членове на общински и регионални препоръки ", съобщи Нинова, представена от " Фокус ".

" Млади социалисти, имам вяра, че нямате sms по кое време да ръкопляскате ", сподели още Корнелия Нинова. Тя предложи на младежите в партията незабавно да се откажат от политиката, в случай че са се отдали на нея единствено поради привилегии и облаги.

" Даже освен това, чакаме от вас да измененията политиката. Днес обичайните политици, статуквото, старите политици, одобряват политиката като полза и привилегия. Отказаха да одобряват предлагането ни сами да създадем отстъпка, да се откажем от някои от привилегиите в името на други цели “, сподели Нинова.

Тя прикани младежите да търсят съидейници измежду българските младежи, сътрудници и приятели в европейските страни.

" Възхищавам се на реакцията на младите европейци след провеждането на Младежкия европейски конгрес в България ", сподели Нинова и регистрира, че те са се изправили пред цялото статукво и са споделили, че е унищожен многогодишния труд на младежите.

" Те се възпротивиха на това някой да ги командва и да им натиска копчетата по кое време да ръкопляскат и по кое време не. Те се възпротивиха на това, че не бяха участници в политиката. Това са нашите естествени съдружници – млади и смели хора, с които би трябвало да върнем Европа там, откъдето стартира ", съобщи още лидерката на левицата.

Тя нападна и премиера Бойко Борисов за готвените нови европейски правила за превозвачите.

" Колко коства това " мон шери ". Да заличиш цялостен транспортен отрасъл на една страна ", настоя Нинова.

" Вчера споделиха, че през днешния ден държавното управление и Бойко Борисов пишат история. Добре, в случай че държавното управление и Бойко Борисов през днешния ден защитят българския народен интерес и спрат дискриминационен и неправдив пакет за подвижност, аз ще съм първата, която ще му стисне ръката. Но се колебая ", сподели соцлидерката.

По думите й българското държавно управление е изпуснало момента да откри съидейници и да отстоява дела, освен българска национална, а европейската за равни благоприятни условия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР