Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 27 януари. Протестна

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 27 януари. Протестна
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 27 януари

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 27 януари.

Протестна дискотека проведоха представители на ресторантьорския бизнес, притежатели на заведения, на питейни заведения, нощни клубове и кафенета.

Както с бедствията и повредите, щом има проблем, незабавно реагираме, с цел да няма риск, по този начин и с пандемията майсторски предотвратяваме заплахите. Затова и България има най-хубавите параметри. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното постоянно държавно съвещание.

Парламентарната правна комисия одобри на второ четене измененията в Наказателно-процесуалния кодекс. С тях се основава фигурата на прокурор, който ще може да проверява основния прокурор и заместниците му.

" Всички разбори демонстрират, че учениците са главният пропагандатор на вируса - така наречен суперразпространители, т.е. един доста дребен брой хора, които заразяват огромен брой други. Това е тъй като са безсимптомни и отделят доста вируси. ".

Близо 167,9 млн. лв. са получили български компании, занимаващи се със земеделие и отглеждане на животни, и общини по линия на Общата селскостопанска политика (ОСП) на Европейски Съюз за 2018 и 2019 година.

Хора, осъждани за престъпни закононарушения, чиито присъди са изтекли и са били оправдани ще могат да са притежатели на охранителни компании. За охранителите пък към този момент няма да се изисква приключено приблизително обучение.

Аз съм в непрекъсната връзка с ресторантьорите, чуваме се по няколко пъти дневно с тях, участваме в срещи. Абсолютно съм осведомен, вършим всичко допустимо да отговорим на настояванията им.

Центровете за имунизация в Европа са подготвени, само че няма налични ваксини. Pfizer понижи производството си, а AstraZeneca разгласи, че ще достави 60% по-малко от контрактуваното с Европейски Съюз.

" Дори несмъртоносни болести, когато доведат до преизтощаване на здравната система стават евентуално смъртоносни, тъй като има заплаха хиляди хора да не получат помощ в най-благоприятен размер. В момента има два пъти по-голяма претовареност на леглата във Англия. " Това сподели в изявление за bTV ръководителят на Националния действен щаб и шеф на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР