Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 май. Министерски

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 май. Министерски
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 26 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 26 май.

Министерски съвет взе решение за освобождение на ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ Димитър Георгиев. Това заяви служебният министър председател Стефан Янев на брифинг след държавното съвещание.

Софийският апелативен съд върна на прокуратурата делото за злополуката край Своге, при която през август 2018 година починаха 20 души, а други 10 бяха ранени, предава БНР.

Лауреатите на премията за принос към културата “Златен век ”, получиха грамоти с неточности, излиза наяве от изявления във Фейсбук.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев ще оглави Националния избирателен щаб на ГЕРБ, а Даниел Митов – софийския. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в живо включване във Facebook.

Акция на полицията и прокуратурата стартира тази заран в Белодробната болница в Благоевград, съобщи БГНЕС.

На фона на намаляващите случаи на ковид, едно ново изследване сигнализира, че друга сериозна здравна опасност от ден на ден обгръща света. Изследователи откриват, че съвсем половин милиард души в международен мащаб имат диабет, макар че доста от тях не знаят за това.

Трябва ли да плащаш налози в България, с цел да гласуваш? Външният министър Светлан Стоев разяснява, че има такава концепция, само че това не значи, че е призната – същото споделиха от пресцентъра на финансовото министерство с претекст, че финансовият министър Асен Василев само е желал да повдигне дебата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР