Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 15 юни. КАНТАРДЖИЕВ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 15 юни. КАНТАРДЖИЕВ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 15 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 15 юни.
КАНТАРДЖИЕВ КАЗА КАКВА Е СИЛАТА НА ЗАРАЗАТА СЕГА - 10 ДУШИ С КОРОНАВИРУС ЗАРАЗЯВАТ 12
1,2 е ефикасното репродуктивно число на болест с ковид – т.е. 10 души заразяват 12. Причината е неспазване на противоепидемични ограничения – основно на религиозни празници. Това съобщи проф. Тодор Кантарджиев, като даде за образец Шумен, очевидно визирайки и Рамазан Байрям.
НЕДОВОЛСТВОТО В СЕЛО ИЗГРЕВ СВАЛИ КАРАНТИНАТА
Недоволство измежду жителите на село Изгрев смъкна карантината в шуменското село. Миналата седмица към обитаемото място бяха построени две КПП-та, които трябваше да наложат двуседмична карантина.
ПРОКУРАТУРАТА: НА АЛЕПУ ПЪРВО Е ИМАЛО РАЗРЕШЕНИЕ САМО ЗА УКРЕПВАНЕ НА СВЛАЧИЩЕ, ПОСЛЕ ИДВА ЗА ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ
Прокуратурата публично реши да внесе в съда разрешителното за градеж на ваканционното населено място " Алепу Вилидж ", поради което се появи подпорна стена, пазеща от свлачище, която наподобява на хотел.
РОСЕН ЖЕЛЯЗКОВ: ОЧАКВАМЕ 30 МЛН. ЛВ. ЗА АВТОБУСНИЯ СЕКТОР
Работим по обезпечаването на 30 млн. лева от Оперативна програма „ Транспорт и транспортна инфраструктура “ за автобусния бранш. Това разгласи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков след днешната кръгла маса, проведена от автобусния отрасъл.
ВЪЛЧЕВ: ЗА ДИСКОТЕКИ И МОЛОВЕ МОЖЕ, ЗА УЧИЛИЩА - НЕ
Годината приключва отдалечено, безапелационен беше просветителният министър Красимир Вълчев пред публицисти. Той бе предизвикан от множеството въпроси, свързани с обстоятелството, че нощните заведения и комерсиалните центрове са отворени, само че не и образователните заведения.
УЧЕНИ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА: НИКОЙ НЕ ИДВА ДА НИ СПАСИ, ТЪРСИМ ВАКСИНА САМИ
В момента няма ваксина за COVID-19, който предизвиква заболяването. Избрана група претенденти, множеството от които са подкрепени от фармацевтични компании в Китай, Съединени американски щати и Европа, са почнали изпитвания върху хора. Латинска америка създава няколко ваксини в разнообразни точки на континента, надявайки се на лично произвеждане. За търсенето за научна незвисимост споделя списание Nature.
БОЖКОВ МИНА НА РЕЖИМ " БЪДЕТЕ СМЕЛИ ", БИЛ СБЪРКАЛ, ЧЕ НЕ съдебна експертиза ИЗПРАВИЛ ПО-РАНО СРЕЩУ ХУНТАТА (ВИДЕО)
Нов пост във Фейсбук за старт на седмицата - това към този момент се трансформира в традиция за Васил Божков. Публикацията, гарнирана с видео, съставлява де факто апел и самопризнание - трябваше по-рано да се изправя против " ръководещата хунта ". Ето и какво написа Божков "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР