Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,

...
Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 януари

Редакционният екип на ви показва най-важните вести за миналия ден, 25 януари.

Инвеститорът, който трябваше да построи ресторант, магазини и паркинг на брега при къмпинг „ Градина”, се отхвърля от плана. Това заяви кметът на Созопол Панайот Рейзи, съобщи Нова телевизия. Новината пристигна директно преди началото на инспекцията, която прави по Южното Черноморие началникът на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) Иван Несторов, по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Гърция призна името Северна Македония. Парламентът в Атина утвърди Преспанското съглашение, съобщи Нова телевизия. 153-ма депутати поддържаха контракта за новото име на Македония. Това е решителен миг в опитите на Македония да се причисли към Европейския съюз и НАТО. Досега процесът се блокираше от несъгласие, наложено от Гърция.

Средно 2410 лева са нужни на месец на четиричленно семейство, с цел да живее обикновено. Това съобщи на конференция президентът на КНСБ доктор Пламен Димитров, цитирайки проучване на Института за обществени и синдикални проучвания на КНСБ за последните три месеца на 2018 година.

Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) стартира ново проучване за двойния стандарт при храните в Европейски Съюз. То ще обгръща 5 групи храни - макаронени произведения, зеленчуци, зехтин, консерви. За пръв път в проучването ще бъдат включени и спиртни питиета.

Всички язовири разполагат с задоволителен размер, който да поеме снеготопенето, удостовери енергийният министър Теменужка Петкова по време на петъчния парламентарен надзор. Към момента НЕК стопанисва 19 язовири от национално значение, изясни Петкова при представянето на моментното положение на язовирите.

" Ако се родиш в гетото, постоянно не можеш да го напуснеш. В него се развиват всички неприятни привички. Докато не се реши казусът с гетото, всички други ограничения няма да имат смисъл. Дори да върви на учебно заведение, детето като се върне, му се основава неприятна гравитация, която заличава наученото в клас. " Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в отговор на въпрос на аления Георги Гьоков по време на парламентарния надзор.

ГЕРБ сякаш имат изгода от това да не сме единни. Това е единствено чувство, нямам доказателства. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров, съобщи организация " Фокус ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР