Редакционният екип на , Движение Ляв Поглед и геополитическият анализатор

...
Редакционният екип на , Движение Ляв Поглед и геополитическият анализатор
Коментари Харесай

Поглед.инфо, Движение Ляв Паглед и доц. Валентин Вацев в гореща обществена дискусия в Казанлък

Редакционният екип на " ", Движение " Ляв Поглед " и геополитическият анализатор доцент Валентин Вацев гостуваха на гр. Казанлък, където се организира социална полемика по най-важните вътрешно и външнополитически въпроси. Срещата бе проведена от Дискусионен клуб за леви хрумвания „ Георги Кирков ”, а ръководителят на клуба Станимир Стефанов бе модератор на дебата.

Граждани от Казанлък, Стара Загора и Павел баня насочиха въпроси към геополитическия анализатор доцент Валентин Вацев свързани с войната на територията на Украйна сред Запада и Русия, както и опцията тя да се разпростре и на територията на Европа. Той обърна съществено внимание на рефлексията й върху политическите процеси в международен мащаб. Доц. Вацев не пропусна да разяснява и проучва идните междинни избори в Съединени американски щати на 8 ноември и процесите, които ще бъдат предизвикани от вота. Във външнополитическите тематики се включи и водещият на Симеон Миланов, който даде тълкувание на аргументите за упадъка на неолиберализма в международен мащаб. Въпроси с вътрешнополитически проблеми бяха отправени към политическият анализатор и водещ в Валентин Кардамски. Гражданите се интересуваха от връчването на третия мандат от страна на президента Румен Радев на Българска социалистическа партия и дали има опция за сформиране на ново държавно управление в границите на това национално заседание. Също по този начин се интересуваха и от аргументите, довели до сериозния срив на доверието в Българска социалистическа партия и в маркиращото присъединяване на лявата партия в Народното събрание.

Главният редактор и притежател на уеб страницата Румен Петков също се включи с коментар за вътрешнополитическата проблематика на страната. Той благодари на жителите за десетките въпроси в близо тричасовата полемика в Казанлък и съобщи, че срещите на публицистичния екип на, на Движението " Ляв Поглед ", доцент Валентин Вацев и други знакови създатели и посетители в предаванията на ПогледТВ с обществеността в други градове на страната занапред предстоят.

Заявки на искащите да провеждат такива срещи можете да отправяте на: [email protected]





Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР