Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Нова твВ бутилката на детето нямаше бира,

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgНова твВ бутилката на детето нямаше бира,
Коментари Харесай

Близки на детето с бирената бутилка в Джурово: Не бира, лимонада имаше вътре

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Нова тв

В бутилката на детето нямаше бира, имаше лимонада. То през целия ден си танцуваше, показаха близки на 2-годишното момченце, което бе снимано на видео по какъв начин надига бирена бутилка, танцува, а в профил възрастните му пляскат и го предизвикват. Случаят е отпреди няколко дни в село Джурово.

Хората са положителни, гледат си децата, едното им дете е първи клас, другите две деца вървят на детска градина, а дребното си е у дома, споделя комшия на фамилията пред камерата на Нова тв.

Може да е имало в бутилката напълно малко бира, те не са я видели и са доляли лимонада и се е вдигнала пяната, по тази причина по този начин наподобява на видеото, разясняват още близки до фамилията.

За родителите дали са показали безнаказаност има досъдебно произвеждане. Ние ще подадем ръка на това семейство, да ги научим по какъв начин да бъдат виновни, ще потърсим съдействието на локалните управляващи. Семейството е познато, получава месечни помощи и нямаме сигнали против родителите досега. Условията в дома им са прилични, посочи Галя Николова, шеф на Закрила на детето в Правец.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР