Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Общото между мутрите от 90-те и сега

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgОбщото между мутрите от 90-те и сега
Коментари Харесай

Васил Божков: Общото между мутрите от 90-те и сега е Борисов. Различното е Пеевски, тогава го нямаше

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Общото сред мутрите от 90-те и в този момент е Борисов. И тогава го имаше, и в този момент също. Различното е Пеевски, тогава го нямаше. Това съобщи в изявление от Дубай по bTV предприемачът Васил Божков.

През 90-те мутрите използваха бухалки и вериги, в този момент бухалките са прокуратурата и Национална агенция за приходите, съобщи Божков. Той упрекна основният прокурор Иван Гешев, че дава не обвинявания, а присъди. „ Това се случва в тоталитарните страни “, сподели предприемачът.

Божков назова Гешев „ талибан “ поради изземането на сбирката му от археологически монументи и съобщи, че се унищожава историческо завещание, което закононарушение против човечеството.

Не по-малко остро беше изявлението на Божков по адрес на премиера Борисов. „ Борисов унищожи „ Левски “ с жестоко нарушаване на закона “, сподели той и добави, че футболният клуб може да съществува, в случай че фирмите, които го устоят не са под запор. „ Борисов да не се оправдава с Гешев, запорите не са от прокуратурата, а от Национална агенция за приходите, от Влади Горанов “, сподели Васил Божков. Той разяснява също, че министър председателят „ в никакъв случай не е дал една персонална стотинка за нищо “.

Божков разяснява, че околните му се държат като заложници в България. На въпрос дали ще се върне, с цел да им помогне, той отговори: „ Как да им оказа помощ, като ме арестуват “.

Васил Божков отхвърли да има каквато и да е връзка с певицата Лилана, както и да е взел участие в злоупотреби с европейски средства. „ Печелил съм задоволително, с цел да не се интересувам от европейски фондове “.

Бизнесменът сподели също, че сега живее с пари на другари. „ Имам богати другари, които могат да ми дадат милион, два, пет “, сподели Васил Божков.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР