Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Кратка, но много емоционална реч по

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgКратка, но много емоционална реч по
Коментари Харесай

Емоционална тирада на Мира Радева: Гешев е като Матросов, Нено Димов е жертва, обществото страда от липса на любов

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Кратка, само че доста прочувствена тирада във връзка с настоящата обстановка в България изнесе в „ Лице в лице “ по bTV социологът Мира Радева. Тя разяснява както проблемите на държавното управление, по този начин и убийството в Галиче и гърмежът във Варна.

Мира Радева стартира коментара за ареста на Нено Димов с думите, че новият основен прокурор Иван Гешев е подготвен на всевъзможни „ матросовски “ дейности с цел да се потвърди на поста, изключително откакто за кандидатурата му имаше толкоз доста митинги. „ Сигурна съм, че Нено Димов е изкупителна жертва. От друга страна народът от дълго време чакаше нечия глава да е на дръвника “, съобщи социологът.

Радева обаче мина от политиката в коментар на убийството на Андреа в Галиче и гърмежа с две жертви във Варна, като направи извода, че общностите в България се разпадат. Тя съобщи, че схваща бащата на убитото момиче, че е желал тя да има по-хубава рокля, само че в последна сметка по-голямата потребност е било наличието му. Мира Радева прочувствено изясни, че цялото българско общество към този момент страда от липса на съпричастност и на обич, която в последна сметка е по-важна от всичко. Според социолога, в България се следи абдикация на всички от всичко.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР