Rebelion обявиха датата на излизане на следващата игра от снайперисткия

...
Rebelion обявиха датата на излизане на следващата игра от снайперисткия
Коментари Харесай

Sniper Elite 5 излиза в края на май

Rebelion оповестиха датата на излизане на идната игра от снайперисткия си шутър Sniper Elite 5. Играта ще направи своята премиера на 26.05.2022 за платформите на Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 и PC в Steam, Epic Games Store и в Microsoft Store. Освен датата на излизане и нов филмов откъс към играта, студиото даде детайлности по отношение на бонусите, които идва при предварителна поръчка и наличието на сезонния пропуск.

„Франция 1944. Като част от загадка интервенция на американските рейнджъри да отслабят крепостта на „Атлантически вал“, ситуирана по крайбрежието на Бретан, елитният снайперист Карл Феърбърн реализира контакт с френската опозиция. Скоро по-късно, те откриват и скришен нацистки план, който заплашва да постави завършек на войната преди Съюзническите сили да отговорят: Операция Кракен“, гласи анонса на Sniper Elite 5.

Бонусите, които ще получите при предварителна поръчка на Sniper Elite 5 включват специфичен револвер и задача – „Вълчата планина“. В нея се отправяте на специфична задача в баварските Алпи, където би трябвало да намерите откриете укритието на самия Хитлер и да го елиминирате.

По отношение на сезонния пропуск на играта, то с него ще получите две задачи, свързани с главната акция, два скина към оръжието ви, два пакета с герои и шест пакета с оръжия. Ако пък желаете всичко, с което може да се сдобиете едновременно, то за вас ще е поръчката специфичното първокласно издание на Sniper Elite 5.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР