Реалните резултати от балотажа на местните избори в София се

...
Реалните резултати от балотажа на местните избори в София се
Коментари Харесай

Иван Таков: В над 90% от анализираните протоколи от балотажа на местните избори има несъответствия

Реалните резултати от балотажа на локалните избори в София се разграничават от регистрираните, обявиха от градската конструкция на Българска социалистическа партия. Лидерът на социалистите в София Иван Таков разяснява, че правосъдните експертизи по заведеното на Ваня Григорова дело е посочило, че има несъответствия в 90% от оценените протоколи и по тази причина ще бъдат прегледани и протоколите на всики останали секции.

Таков посочи, че досега са оценени 1/6-та от секциите с машинно гласоподаване. Заради многото несъответствия обаче е взето решение да бъдат прегледани и останалите секции.

Той съобщи пще, че няма да разрешат тяхната победа да бъде открадната с операции и измами. " Ние направихме акция на високо равнище и такава е и оценката ", разяснява още общинският консултант от Българска социалистическа партия.

От Българска социалистическа партия разясниха още, че няма да вземат участие в обединения в Столичния общински съвет.

В отговор на въпрос Иван Таков съобщи, че от Българска социалистическа партия постоянно са подготвени за нови избори - за кмет на София и за нови общински съветници, само че изборите за общински съветници биха оставили столицата на спешен режим още най-малко шест месеца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР