Реализатор номер 1 в историята на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон

...
Реализатор номер 1 в историята на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон
Коментари Харесай

ЛеБрон след рекорда си: Аз съм най-великия!

Реализатор номер 1 в историята на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс съобщи, че се усеща като най-великия състезател в историята на НБА.

38-годишният Джеймс се нуждаеше от 36 точки и съумя да осъществя 38 при загубата на Лос Анджелис Лейкърс от Оклахома със 130:133, с което към този момент има 38 390 точки в славната си кариера. Карийм Абдул-Джабар държеше върха до момента с 38 387 от 1984 година.

След мача на ЛеБрон бяха заложени няколко въпроса от различен именит състезател на Лейкърс - Шакил О`Нийл, като последният беше за това кой съгласно него е най-великият състезател в историята на лигата.

" Ще оставя всички останали да решат кой е това или да приказват за това, само че това са диалози за фризьорския салон ", сподели Джеймс, преди О`Нийл да го прекъсне и да изиска пряк отговор.

" Всеки има своя любимец и всеки ще реши кой е обичаният му, само че аз знам какво съм направил в кариерата си. Винаги се усещам по този начин, като че ли съм най-хубавият, който в миналото е играл тази игра, само че има толкоз доста други страхотни играчи, че съм благополучен да бъда просто част от тях ", сподели Джеймс.

О`Нийл също попита дали Джеймс има вяра, че може да продължи да надгражда към върха за години напред.

" Със сигурност знам, че мога да играя още няколко години. По метода, по който се усещам, по метода, по който тялото ми реагира през този сезон, знам, че мога да играя още няколко години. Всичко зависи от мозъка ми.  Важното е да съм стимулиран и да изляза и да се боря за шампионски трофеи, тъй като усещам, че към момента мога да върша това ", сподели още ЛеБрон Джеймс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР